-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kelių erelis“ su mikroautobusu sektorinio matuoklio zonoje vos nesukėlė avarijos

„Sveiki, dalinuosiu šiuo vaizdo registratoriaus video nes šis kelių erelis vos nesukėlė eismo įvykio“, – rašo 15min skaitytojas.

Skaitytojas tikisi, kad paviešinimas padės susiprasti, jog taip vairuoti ir tokiu greičiu lėkti nėra saugu! Toks landžiojimas tarp manevruojančių automobilių kelia didelę sumaištį. Kai kuriems kelių ereliams atrodo, kad jie vairuoja „kietai“, gal net kaip lenktynininkai. Tačiau iš tikrųjų taip jie jaučiasi iki pirmos avarijos, o landžiojimas tarp kitų automobilių tik sugriauna bendrą eismo ritmą ir kelia chaosą.

Įvykis užfiksuotas Kauno raj. ties Biruliškių viaduku kelyje Jonava-Kaunas. Leistinas greitis šioje vietoje 90 km/val. (vidutinio greičio zona).

O Lietuvos kelių policijos tarnyba tokiu atveju primena, kad nepakanka vien tik paviešinti pažeidėjo. Jeigu norite, kad policijos pareigūnai deramai įvertintų tokį elgesį, apie KET pažeidimą reikia pranešti pasinaudojus portalu ePolicija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius