-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 07

Į kauniečių šeimos tvorą nuolat lekia mašinos: „Keliasdešimtą kartą išverčia, norime ramybės“

Namą Kauno Linkuvos ir A.Stulginskio gatvių sankryžoje turintis kaunietis Robertas čia gyvena jau 30 metų ir per tą laiką nenustoja lopyti savo tvoros – vis įlekia koks automobilis. „Kiek dar Kauno savivaldybė lauks ir nespręs akivaizdžių eismo problemų šioje vietoje? Kol ko nors nesužalos?“, – tokį klausimą kelia jis. Kauno savivaldybė pažadėjo įrengti dar vieną saugumą garantuojančią priemonę. Ar tai padės?
Linkuvos ir A.Stulginskio gatvių sankryža Kaune
Linkuvos ir A.Stulginskio gatvių sankryža Kaune / Skaitytojo Roberto ir Teodoro Biliūno/BNS nuotr.

Linkuvos ir A.Stulginskio g. sankryžoje nuolat susiduria automobiliai. Eilinė avarija įvyko ir vasario 2 d. apie 16.55 val. Per ją vėl nukentėjo gyventojų namo tvora.

„Eilinė avarija šioje sankryžoje. Džiugu, nebuvo praeivių ir niekas nesužalotas. Bet kiek dar Kauno savivaldybė lauks ir nespręs akivaizdžių eismo problemų šioje vietoje? Kol nutiks skaudi nelaimė? Kiek dar pažadų dalins?“, – tokius klausimus kelia į 15min redakciją besikreipęs namo, kurio tvora vis nukenčia, savininkas Robertas.

Pasak jo, tvora nukenčia keliasdešimtą kartą. Ir avaringos situacijos beveik visuomet susiklosto tokios pačios: kaltas vairuotojas, kuris važiuoja pirmąja Linkuvos gatvės juosta ir sumano iš jos sukti į kairę (į A.Stulginskio gatvę), ko daryti negalima. Tuo metu kitas vairuotojas važiuoja tiesiai Linkuvos gatvės antrąja juosta ir visai nesitiki, kad jam bus užkirstas kelias važiuoti tiesiai ir tai padarys automobilis, darantis kairįjį posūkį iš neleidžiančios to padaryti juostos.

„Po viso to jau tik aukštesnės jėgos sprendžia, kas lekia per šaligatvius, kas tvoron, o kas kartais į namą. Šiose visose situacijose tik vienas teigiamas dalykas – nebuvo praeivių, tuo metu einančių šaligatviu. Pasekmės gali būti tragiškos, nes greičiai ir smūgiai galingi“, – patikino Robertas.

Kova su draudimo įmone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius