-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinis „tiuningas“: ant „Volkswagen Passat“ sužibo 6000 lempučių

Gražiausių žiemos švenčių laikotarpiu įvairiausiomis spalvomis nušvinta ne tik miestų aikštės ir Kalėdų eglės. Vilnietis Justinas Umbrasas nusprendė kalėdinėmis lemputėmis papuošti savo automobilį.
Vilnietis šventiškai papuošė savo automobilį
Vilnietis šventiškai papuošė savo automobilį / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kalėdoms papuošto automobilio nuotraukas siųskite gazas@15min.lt

Justinas Umbrasas sako, kad mintis apklijuoti automobilį lempučių girlianda jam kilo analogišką sprendimą pamačius „Youtube“ platformoje. Pirmą sykį jis savo „Volkswagen Passat“ automobilį papuošė dar 2019-aisias metais.

„Paprašiau draugo pagalbos ir tai tapo kasmetine tradicija, kuri atneša žmonėms daug šypsenų ir geros nuotaikos“, – sakė Justinas Umbrasas.

2019-aisiais metais ant jo automobilio sužibo 800 lempučių. Kitais metais lempučių skaičius išaugo iki 1000, o 2021-ųjų metų Kalėdų laikotarpiu ant „Volkswagen Passat“ puikavosi jau 1200 lempučių girlianda. Tačiau šiemet Justinas Umbrasas šį skaičių sumanė padidinti penkis kartus ir galiausiai į gatves jis išvažiavo su 6000 lempučių girlianda.

„Antrą kartą sergu galvos smegenų vėžiu, taip pat depresija, tai tokiu būdu truputį praskaidrinu sau nuotaiką, o per teigiamas kitų žmonių emocijas pasikraunu geros energijos – visa tai truputį motyvuoja kažką daryti, o ne užsidaryti namie.

Gyvenime ir taip daug pykčio bei tamsos, tad noriu, kad žmonės jaustųsi laimingesni, daugiau šypsotųsi ir būtų daugiau šviesesnių, spalvingesnių minčių. Tikiuosi, kad toks švytintis automobilis tam juos ir įkvepia“, – sakė savo idėją įgyvendinęs Justinas Umbrasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius