-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečio pastaba dėl parkavimo mokesčio savaitgaliais: kur kreiptis, jei niekas nedirba?

Kaunietis Donaldas stebisi, kad parkavimas prie Kauno klinikų mokamas ir sekmadieniais, tačiau iškilus nesklandumams su parkomatu, anot jo, nėra į ką kreiptis, – paslaugą užtikrinanti įmonė savaitgaliais nedirba. „Dirbti ir šalinti nesklandumus savaitgaliais nėra jokio noro, o štai imti pinigus už tai norima“, – stebėjosi jis. „Parkavimas Kaune“ vadovas Justas Limanauskas patikino, kad budintis darbuotojas numatytas.
Kauno gatvėse įrengiama išmanioji parkavimo sistema
Parkavimas Kaune / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Norėčiau pasidalinti įdomiu pastebėjimu apie parkavimo ypatumus prie Kauno klinikų. Pasirodo, mokėti už parkavimą reikia ir šeštadienį, ir sekmadienį, bet jeigu iškyla nesklandumų, pati įmonė nedirba savaitgaliais“, – problemos esmę išdėstė į 15min redakciją besikreipęs Donaldas.

Kortelę atmetė, bilieto neatspausdino

Atvykęs sekmadienį prie Kauno klinikų, jis nustebo, kad reikės susimokėti už automobilio stovėjimą. Atsiskaityti jis iš pradžių nusprendė banko kortele, tačiau ši buvo atmesta.

Tuomet bandė susimokėti monetomis.

Suvedus valstybinį automobilio numerį, įmetus 0,5 euro monetą, bilietėlio, kurį reikia padėti už stiklo, aparatas taip ir neatspausdino.

„Atsidarius internetinę svetainę pamačiau, kad ponai nedirba savaitgaliais. Žodžiu, dirbti ir šalinti nesklandumus savaitgaliais nėra jokio noro, o štai imti pinigus už tai norima“, – stebėjosi Donaldas.

Darbuotojas budi ir savaitgaliais

Kaip 15min teigė „Parkavimas Kaune“ direktorius J.Limanauskas, visada, kai nėra galimybės atsiliepti į skambutį, visi pranešimai yra įrašomi į balso paštą, kuris, kai tik yra galimybė, nedelsiant yra perklausomas, perskambinama ir atsakoma į visus klausimus.

„Šį savaitgalį buvo gauti 2 balso pašto pranešimai, į kuriuos nedelsiant atsakyta. Elektroniniu paštu gaunami pranešimai taip pat nedelsiant yra registruojami dokumentų valdymo sistemoje.

Taip pat įstaigos internetiniame puslapyje yra D.U.K. skiltis, kurioje yra aprašoma dažniausiai užduodami klausimai ir kaip juos išspręsti. Savaitgaliais budi įstaigos darbuotojas, nuolat prižiūrintis parkavimo aparatus“, – patikino jis.

Bilietėlis nebūtinas

Anot J.Limanausko, jeigu parkomate yra sumokėta rinkliava ir teisingai suvestas automobilio valstybinis numeris, parkavimo bilietas yra nereikalingas.

Be apmokėjimo parkomate yra galimi dar 5 būdai sumokėti rinkliavą už transporto priemonės stovėjimą. „Parkavimas Kaune“ vadovas pabrėžė, kad instrukcijos, kaip tai padaryti, yra ant kiekvieno mieste esančio parkomato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius