Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 27

Policijos klaida: vairuotoją nuo baudos išgelbėjo registratoriaus įrašas

Regioniniame kelyje atlikęs lenkimo manevrą vairuotojas netrukus pamatė iš priekio atvažiuojančio policijos automobilio švyturėlius. Teko sustoti ir pildyti nusižengimo protokolą. Tačiau ši istorija tuo nesibaigė, vairuotojas nusprendė įrodyti, kad nepažeidė kelių eismo taisyklių (KET).
Policijos ekipažas Lenkijoje
Policijos ekipažas Lenkijoje / Stopkadras

Lenkijoje didelį rezonansą sukėlė vaizdo įrašas, kuriame vairuotojas vaizdo registratoriaus pagalba išvengė baudos. Tiesa, šioje istorijos policija vis dėlto vieną administracinio nusižengimo protokolą surašė (kitam vairuotojui, važiavusiam iš paskos).

TAIP PAT SKAITYKITE: Ginčą su „Regitra“ laimėjęs, bet egzamino „neišlaikęs“ Konstantinas: kas atsako už tokias klaidas, gal taip daroma specialiai?

Vaizdo įraše aiškiai matyti, kad vaizdo įrašo autorius lenkia priešais važiavusį sunkvežimį. Manevro pradžioje – punktyrinė linija, tačiau už kelių šimtų metrų prasideda mišri (punktyrinė ir ištisinė), kuri galiausiai pavirsta dviguba ištisine prieš saugumo salelę.

Vaizdo įraše matyti, kad, vos vairuotojas baigė manevrą, priešpriešiais atvažiavęs policijos ekipažas įjungė švyturėlius. Šio vaizdo įrašo autorių pasivijęs policijos ekipažas apkaltino vairuotoją, kad šis kirto dvigubą ištisinę liniją. Kitaip tariant, manevrą baigė pažeisdamas KET.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius