Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Palangos meras: kodėl įvažiavimas į Lietuvą – „lopas ant lopo“?

Palangos meras Šarūnas Vaitkus paviešino pasiūlymą LR Susisiekimo ministrui Mariui Skuodžiui. Kritišką įrašą, apibūdinantį įvažiavimą į Lietuvą Liepojos plentu Š.Vaitkus publikavo savo „Facebook“ paskyroje.
Lopas ant lopo įvažiuojant į Lietuvą Liepojos pl.
Lopas ant lopo įvažiuojant į Lietuvą Liepojos pl. / Šarūno Vaitkaus nuotr.

Važiuodamas į Palangą nuo Būtingės pusės Palangos meras nufilmavo, kaip atrodo užlopytas asfaltas. Jo filmuota medžiaga – tarsi kontrastas tam vaizeliui, kurį keliautojai pamato važiuodami priešinga kryptimi – iš Lietuvos į Latviją. Kaimynų pusėje kelio danga lygi.

„Apima svetima gėda, kai iš Latvijos įvažiuojį į Lietuvą. Vos kirtus sieną, Lietuva pasitinka lopų keliu (lopas ant lopo ir dar vienas lopas). Jokios švieselės, nepatikėsite net Lietuvos vėliavos nėra, kai tuo tarpu Latvija pasitinka su 10 metrų aukščio stiebu, o ant jos plevėsuoja didelė Latvijos vėliava ir žinoma nauju keliu, kuris tęsiasi iki pat Liepojos“ – dėsto Š.Vaitkus. Ir pateikia pasiūlymą:

„Darome taip, jeigu jau taip blogai. Palanga nuperka vėliavą ir stiebą, o kelininkai sutvarko 200 metrų įvažiavimo į mūsų valstybę kelio atkarpą ir pastato kelis šviestuvus“.

15min paprašė šią situaciją pakomentuoti Lietuvos automobilių kelių direkcijos specialistų. Gavę komentarą, tekstą papildysime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius