-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 22

Vairuotojas: dėl nesumokėtos 60 Eur baudos patekau į nepavydėtiną situaciją, griūna verslas ir šeimos gyvenimas

15min kone kasmet gauna skaitytojų laiškų, kuriuose nupasakotas siužetas panašus: pažeidžiau kelių eismo taisykles (KET), pareigūnai tai užfiksavo, bet aš apie nuobaudą nieko nežinojau. Nežinojimas nuo atsakomybės neatleido, todėl dabar užgriuvo dideli nemalonumai.
Policijos reidas
Policijos reidas / Pauliaus Peleckio / 15min nuotr.

Vairuotojas Vladas pateko į nepavydėtiną situaciją. Todėl nori pasidalinti savo istorija, kad kitiems taip nenutiktų. Ypač tiems, kurių gerovė priklauso nuo galimybės vairuoti automobilį.

„Vasario 11-ają Vilniuje mane vairuojantį sustabdė kelių policijos pareigūnai, nes pažeidžiau KET. Paprašė dokumentų ir nuėjo į tarnybinį automobilį surašyti protokolo. Po kelių minučių pareigūnai, pasikvietę mane, pranešė, kad aš neturėjau teisės vairuoti, nes mano teisės buvo atimtos mėnesiui dar vasarą. Be to, pasibaigus teisių atėmimo terminui nesu įvykdęs sąlygų, būtinų joms atgauti (tai – 5 valandų kursai su psichologu ir kitais specialistais)“, – pasakojo istorijos pradžią Vladas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius