-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkiko vairuotojo žygdarbis: degantį sunkvežimį vairavo 6 km tunelyje

Pasaulio žiniasklaida neslepia susižavėjimo autovežio vairuotojo iš Lenkijos poelgiu. Ilgiausiame Vokietijos Renštaigo kalnų tunelyje vairuotojas 6 km vairavo degantį autovežį, siekdamas išvengti didesnės nelaimės.
Liepsnojantis vilkikas Vokietijoje
Liepsnojantis vilkikas Vokietijoje / Stopkadras
VIDEO: Riesige Feuerwolke im längsten Tunnel Deutschlands - LKW rast brennend durch | ntv

Kaip praneša „Sky News“, Renštaigo kalnų tunelis (Tiuringijoje, Vokietijoje) – net 8 km ilgio. Eismas čia intensyvus, greitkeliu A71 per parą čia pravažiuoja apie 24 tūkst. automobilių.

Tiuringijos valdžia negaili gerų žodžių autovežio iš Lenkijos vairuotojui, kuris išgelbėjo tunelį nuo didelių nuostolių. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kad, įvažiavęs į tunelį, automobilių prikrautas vilkikas trumpam sustojo. Jis jau buvo nuvažiavęs tuneliu apie 2 km.

41 metų vairuotojas sustojo, pamatęs, kad užsiliepsnojo galinis sunkvežimio ratas. Jis suprato, kad veikti reikia staigiai. Todėl, iššokęs iš kabinos, nuspaudė avarinės signalizacijos mygtuką ir bandė gesinti ratą. Bet veltui.

Tuomet vairuotojas iš Lenkijos šoko į kabiną ir dideliu greičiu pasileido važiuoti tuneliu. Jam teko vairuoti „fakelą“ apie 6 km. Liepsnojantis autovežis sustojo jau išvažiavęs iš tunelio. Tokiu būdu buvo išvengta pavojaus ir kitiems eismo dalyviams, ir brangaus tunelio konstrukcijoms.

Žinoma, autovežis su automobiliais buvo nuniokotas ugnies. Tiesa, galimai iš devynių vežtų automobilių du išgelbėti pavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius