Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visvaldo Matijošaičio avarijos vietoje pokyčiai – pakeista eismo tvarka

Kauno senamiestyje eismo pokyčiai sankryžoje, kurioje avariją padarė miesto meras Visvaldas Matijošaitis.
Atnaujinta pėsčiųjų perėja
Atnaujinta pėsčiųjų perėja / Sergejaus Kozlovo nuotr.

Antradienį Kauno Šv. Gertrūdos gatvėje į eismo įvykį pateko Kauno meras. Ryte važiuodamas į darbą V.Matijošaitis partrenkė 80-metį vyrą. Iš karto po įvykio, pradėta kalbėti, kad vieta, kurioje įvyko nelaimė, nėra tinkamai pažymėta. Po neseniai pakeistos eismo tvarkos, pėsčiųjų perėja tapo nesaugi. Dėl kelkraštyje statomų automobilių sunku pamatyti gatvę kertančius pėsčiuosius.

Kauno meras užsiminė, kad avarija įvyko dėl to, kad jis važiuodamas mato vietas mieste, kurias reikėtų tvarkyti, todėl mąstydamas apie problemas nepastebėjo pėsčiojo.

Bent viena vieta – ta, kurioje V.Matijošaitis partrenkė pėsčiąjį netruko būti „sutvarkyta“. Vos po dviejų dienų pėsčiųjų perėjoje Šv. Gertrūdos gatvėje vaizdas pasikeitė iš esmės.

Garsiausiai aptarinėta avarijos vieta pasikeitė – pėsčiųjų ženklas atitrauktas nuo šaligatvio iki važiuojamosios dalies, atsirado plastikiniai kuoliukai žymintys vietą iki kurios saugu pėstiesiems išeit į važiuojamąją dalį.

Po šio eismo įvykio Kauno meras žurnalistams sakė, kad nuo šiol darbo metu važinės su vairuotoju, todėl galės daugiau dėmesio skirti miesto problemoms spręsti.

VIDEO: Kalbėdamas apie partrenktą senjorą Kauno meras V.Matijošaitis graudinosi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius