-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Marks & Spencer“ investavo į sveiką ėdalą šunims siūlantį lietuvišką startuolį

Didžiosios Britanijos mažmenininkė „Marks & Spencer“ (M&S) kartu su „Founders Factory” investavo į 2018-ųjų Lietuvos metų startuolį – „Rocketo“, siūlantį sveiką ėdalą šunims.
„Rocketo“
„Rocketo“

M&S kartu su „Founders Factory“ akceleravimo programa atliko pirmąją investiciją į lietuvišką, sveiką ėdalą šunims siūlantį startuolį „Rocketo“, kuris 2018 m. verslo portalo „BZN start“ organizuotose geriausių startuolių rinkimuose „Startup Awards“ tapo Metų startuoliu.

„Rocketo“ gamina ir prekiauja sveikesniu, iš natūralių medžiagų pagamintu maistu šunims, kurį pardavinėja tik internetu.

„Rocketo“
„Rocketo“

„Mes remiame naujus, inovatyvius startuolius ir palaikome „Rocketo“ požiūrį į sveiką šunų maistą“, – teigė „Founders Factory” M&S vadovas Danielius Himsworthas.

„Rocketo“ įkūrėjas ir vykdomasis direktorius Arūnas Matačius tikino, kad M&S parama yra puikus startuolio misijos ir vizijos įvertinimas.

„Founders Factory“ 2015 m. įkūrė verslininkai Brentas Hobermanas ir Henry Lane Foxas, siekdami atrasti ir plėtoti technologijas versle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius