Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 28

„29 000 eurų ne keliams tvarkyti, o „į orą“? Vilniaus pašonėje gyventojai skundžiasi mokantys už pažadus

„Sostinės pašonėje esančių kaimų gatvės – tragiškos būklės, o pažadai nukloti asfaltą dalijami jau daugiau kaip dešimtmetį“, – skundžiasi Lindiniškių ir Užudvarionių kaimuose, prie Vilniaus, gyvenantys ir nuolat šiais keliukais dardantys žmonės. Maža to, vienas jų pasakoja sumokėjęs 29 tūkst. eurų infrastruktūros mokesčių, todėl nesuvokia, kam panaudojami šie pinigai.
Lindiniškių gatvė, Lindiniškės
Kaimų gatvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pavasarį Mindaugas sostinės pašonėje ėmė statytis nuosavą namą. Vyras 15min pasakojo jame dar negyvenantis, tačiau kadangi būsimas būstas kyla, nuolat prie jo tenka važiuoti. Kelionės pirmyn ir atgal apkarsta dėl prastų čia esančių vietinių kelių.

„Važiuojame Liepų gatve į namą Tvenkinio gatvėje. Abiejų gatvių būklė yra prasta, duobėta, pažliugę arba dulka. Normaliau pasidaro tik pašalus. Kenčia gyventojų sveikata, drėgnuoju laikotarpiu mokykliniai autobusiukai atsisako važiuoti ir mokiniai priversti eiti pavojingu keliu, kuriame nėra šaligatvio, į Bukiškio mokyklą. Šiuo žvyrkeliu vyksta itin intensyviaus esimas rajone ir kelią pavojų pėstiesiems!“, – 15min tvirtino Lindiškėse besikuriantis Mindaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius