Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Lituanica“ gavo oro vežėjo pažymėjimą

Iki numatytų skrydžių likus kelioms dienoms Vilniaus savivaldybės įsteigta oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ gavo oro vežėjo pažymėjimą.
„Air Lituanica“ lėktuvas „Embraer 170“
„Air Lituanica“ lėktuvas „Embraer 170“ / Augusto Didžgalvio nuotr.

Tai 15min.lt patvirtino bendrovės „Air Lituanica“ komunikacijos vadovė Sandra Meškauskaitė. „Civilinės aviacijos administracija išdavė vežėjo pažymėjimą. Gavę pažymėjimą vykdome kitas procedūras, kad gautume leidimą komercinei veiklai vykdyti“, – teigė S.Meškauskaitė.

Pirmasis bendrovės skrydis į Briuselį numatytas šį sekmadienį. Pirmasis lėktuvas – 76 vietų braziliškas „Embraer 170“, apklijuotas bendrovės ženklais, Vilnių pasiekė praeitą šeštadienį. Jį „Air Lituanica“ nuomosis iš „Estonian Air“.

Kompanija planuoja nuo birželio 30 dienos kasdien skraidinti keleivius iš Vilniaus į Briuselį, o nuo liepos 8 dienos turėtų vykti kasdieniai skrydžiai ir į Amsterdamą. Rugpjūčio pradžioje ketinama skraidyti ir į Berlyną, o rudenį galvojama apie skrydžius į Prahą, Miuncheną ir Maskvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius