-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Lituanica“ pradėjo skrydžius į Taliną ir padidino skrydžių skaičių kitomis kryptimis

Kovo 12 d. oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ pradėjo skrydžius į Taliną. Didindama skrydžių skaičių Prahos, Miuncheno, Berlyno ir Paryžiaus kryptimis, „Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto kils 35 kartus per savaitę.
„Air Lituanica“ pristatė skrydžius į Berlyną
„Air Lituanica“ lėktuvas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nuo kovo 1 d. pradėję vykdyti skrydžius antruoju orlaiviu, padidinsime reguliariųjų reisų skaičių, taip suteikdami galimybę savo keleiviams patogiau planuoti kelionių laiką bei mažinti išlaidas, – sakė „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus. – Pridėję papildomą maršrutą į Taliną bei padidinę skrydžių skaičių kitais maršrutais, iš Vilniaus oro uosto per savaitę turėsime 35 reguliarus skrydžius.“

„Air Lituanica“ į Estijos sostinę skraidins darbo dienomis, rytais ir vakarais, iš viso vykdys 10 skrydžių per savaitę. Prahos maršruto skrydžių skaičius didinamas iki 5 kartų per savaitę, skrydžiai vyks kiekvieną darbo dieną. Į Miuncheną skrydžių daugės iki 4 reisų per savaitę, keleiviai galės skristi ir sekmadieniais. Berlyno skrydžių gausėja iki 6 kartų per savaitę, skrydžiai bus vykdomi kasdien išskyrus šeštadienį.

Nuo gegužės 3 d. skrydžiai į Šarlio de Golio oro uostą Paryžiuje bus vykdomi 5 kartus per savaitę: dabar į Paryžių skraidoma pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais, gegužės pradžioje atsiras papildomas skrydis ir šeštadieniais. „Air Lituanica“ taip pat kasdien, išskyrus šeštadienį, skraidina į Briuselį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius