Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Lituanica“ vietoj Amsterdamo ketina skraidyti į Paryžių

Prie bendrovės „Air Lituanica“ vykdomų tiesioginių reguliarių maršrutų į Prahą, Miuncheną, Berlyną ir Briuselį nuo kitų metų vasario 14 d. prisidės skrydžiai iš Vilniaus į Paryžių. Kaip teigiama bendrovės pranešime, per pirmus metus bendrovė tikisi į Prancūzijos sostinę pervežti daugiau nei 25 tūkst. keleivių.
Bendrovės „Air Lituanica“ inauguracija ir pirmasis skrydis
„Air Lituanica“ / Mato Dauginio/15min.lt nuotr.

 Prekyba bilietais prasideda penktadienį, lapkričio 29 d., bilietų kaina bus nuo 199 Lt.

„Charles'o de Gaulle'io oro uostas yra vienas svarbiausių pasaulyje, antrasis oro uostas pagal dydį Europoje, 2012 m. aptarnavęs daugiau kaip 61,5 mln. keleivių. Iš Vilniaus niekas nevykdo skrydžių į šį oro uostą, tad mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti keleiviams susisiekimą su tokiu svarbiu aviacijos centru“, – sakė „Air Lituanica“ direktorius Erikas Zubrus.

2014 m. pavasarį „Air Lituanica“ ruošiasi plėsti orlaivių parką.

Lapkričio 28 d., nutrūkus „Air Lituanica“ ir Estijos oro linijų bendrovės „Estonian Air“ komercinio bendradarbiavimo susitarimui ir skrydžių į Amsterdamą vykdymą perėmus estams, „Air Lituanica“ pakoregavo savo planus ir paankstino skrydžių pradžią į Paryžių. E.Zubraus teigimu, kompanija yra pajėgi veikti pagal savo veiklos planą ir toliau plėsti skrydžių geografiją.

Nuo vasario 14 d. iki balandžio 27 d. pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais į Prancūzijos sostinę skrydžiai bus vykdomi su 20 min. sustojimu Prahoje (keleiviams išlipti nereikės), o sekmadieniais – tiesiogiai. Nuo balandžio 28 d. visomis dienomis skrydžiai bus vykdomi tiesiogiai, sustojimo Prahoje nebebus. Tiesioginio skrydžio kelionė į vieną pusę truks 2 val. 45 min., su sustojimu Prahoje – 4 val. Lėktuvas iš Vilniaus kils ryte, todėl keleiviai Paryžių galės pasiekti dar tik prasidedant darbo dienai.

Šiuo metu „Air Lituanica“ skrenda iš Vilniaus i Prahą, Miuncheną, Berlyną ir Briuselį 86 vietų „Embraer 175“ orlaiviu. Šventiniu laikotarpiu „Air Lituanica“ vykdys skrydžius iš Vilniaus ir Palangos į Londoną bei Dubliną bendradarbiaudama su oro linijų bendrove „Small Planet Airlines“.

2014 m. pavasarį „Air Lituanica“ ruošiasi plėsti orlaivių parką.

Bilietus į Paryžių, Berlyną, Briuselį, Miuncheną, Prahą, Londoną ir Dubliną galima įsigyti per „Air Lituanica“ bilietų platinimo kanalus. Keleiviai, kurie bilietus Amsterdamo kryptimi pirko per „Air Lituanica“ pardavimo kanalus, iki gruodžio 12 d. galės skristi be jokių pakeitimų. Su vėliau skrendančiais keleiviais susisieks „Air Lituanica“ klientų aptarnavimo centras ir pasiūlys galimas alternatyvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius