Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ skraidino 440 tūkst. keleivių Lietuvoje

Praėjusiais metais su oro linijų bendrove „airBaltic“ skrido daugiau kaip 440 000 keleivių į Lietuvą ir iš jos. Lyginant su praėjusiais metais, skrydžius su šia aviakompanija rinkosi 19 proc. daugiau keleivių.
Lėktuvas
Lėktuvas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 airBaltic Lėktuvas

„Praėjusieji metai „airBaltic“ buvo itin sėkmingi. Mūsų oro linijų tinklas stipriai paaugo visose Baltijos šalyse. Žvelgdami į priekį, ir toliau planuojame didinti tiesioginių skrydžių skaičių iš visų trijų Baltijos sostinių. Galiausiai, siekiame, kad Vilnių, Rygą ir Taliną su beveik visomis pasaulio vietomis jungtų tik vienas persėdimas“, – sako „airBaltic“ direktorius Martinas Gaussas.

Kaip teigiama bendrovės išplatintame pranešime, iš viso praėjusiais metais „airBaltic“ skraidino 4 135 711 keleivius. Skrendančių skaičius, lyginant su praėjusiais metais, augo 17 proc. Kol kas tai rekordinis skridusių keleivių skaičius „airBaltic“ istorijoje.

Šių metų sausio 3 d., remiantis pasaulinės skaitmeninės skrydžių informacijos analitikų (OAG) duomenimis, „airBaltic“ išliko pačia punktualiausia oro linijų bendrove Europoje, o pasaulyje užėmė 2 vietą.

„airBaltic“ iš Vilniaus siūlo tiesioginius skrydžius į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių, Taliną taip pat jungiamuosius skrydžius per Rygą.

„airBaltic” iš viso aptarnauja per 70 kelionių maršrutų iš Rygos, Vilniaus ir Talino, ir siūlo didžiausią maršrutų pasirinkimą bei patogų susisiekimo tinklą su Europa, Skandinavija, NVS ir Vidurio Rytais.

Nuo 2019 m. vasaros „airBaltic“ pasiūlys naujus tiesioginius maršrutus iš Rygos į Dubliną, Štutgartą ir Lvovą. Taip pat, kitą vasarą „airBaltic“ pristatys tris naujas kryptis iš Talino į Malagą, Briuselį ir Kopenhagą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius