Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„AirBaltic“: sužinokite kokios populiariausios vasaros atostogų kryptys iš Vilniaus

„AirBaltic“ , pirmaujanti oro linijų bendrovė Baltijos šalyse, skelbia savo keleivių mėgstamiausias šios vasaros kryptis iš Vilniaus – Heraklioną, Palmą de Maljorką ir Nicą. Pasitelkusi bilietų pardavimo ir kelionių modelių duomenis, oro bendrovė nustatė įvairias kryptis, kurios šį sezoną tampa vis populiaresnės tarp keliautojų, rašoma „airBaltic“ pranešime spaudai.
„airBaltic“ orlaivis
„airBaltic“ orlaivis / „airBaltic“ nuotr.

Iš Vilniaus į Heraklioną „airBaltic“ skraidina du kartus per savaitę, skrydis trunka maždaug tris su puse valandos. Heraklionas, gyvybinga Kretos sostinė, žavi senovės istorijos ir šiuolaikinės Graikijos kultūros deriniu. Lankytojai gali tyrinėti legendinius Knoso griuvėsius, pasimėgauti išskirtiniais Kretos virtuvės patiekalais ir pasivaikščioti gyvybingomis pakrantės miesto gatvėmis, todėl šis miestas puikiai tinka istorijos mėgėjams bei nuotykių ieškotojams.

Iš Vilniaus „airBaltic“ du kartus per savaitę skraidina į Palmą de Maljorką, skrydis trunka mažiau nei keturias valandas. Balearų salų sostinė Palma de Maljorka garsėja didinga katedra, triukšmingomis prieplaukomis ir gyvybingais paplūdimiais. Šiame mieste turtingas istorinis paveldas dera su gyvybingu salos rojaus gyvenimo būdu, todėl jis idealiai tinka norintiems atsipalaiduoti ir tyrinėti saulės nutviekstą salą.

Prancūzijos Rivjeroje įsikūrusi Nica garsėja vaizdinga pajūrio promenada, gyvais turgumis ir viliojančiu Vieille Ville senamiesčiu. Menininkų ir įžymybių prieglobstyje Nicoje tvyro žavinga, bet rami atmosfera, puikiai tinkanti keliautojams, ieškantiems kultūros ir laisvalaikio nuostabiame pakrantės fone. „airBaltic“ iš Vilniaus į Nicą skraidina du kartus per savaitę ir tris kartus per savaitę per savo bazę Rygoje.

Šią vasarą „airBaltic“ iš Vilniaus taip pat skraidina į Lisaboną, Dubrovniką, Hamburgą ir Malagą.

Į visus savo skrydžius „airBaltic“ keleiviams siūlo ne tik ekonominės, bet ir verslo klasės bilietus. Verslo klasės bilietuose siūlomas visų paslaugų paketas, į kurį įeina įvairūs privalumai, tarp kurių pirmumo teisė registruotis ir įlaipinti į lėktuvą, vieta verslo klasės salono priekyje su papildoma laisva sėdyne didesniam privatumui, trijų patiekalų gurmaniškas maistas, neribotas gėrimų kiekis ir greitesnis išlaipinimas atvykus.

Šiemet „airBaltic“ planuoja iš Lietuvos pasiūlyti penkis naujus maršrutus – keturis iš Vilniaus į Krokuvą, Hamburgą, Lisaboną, Oslą (Torp) ir vieną iš Palangos į Amsterdamą. Be to, oro bendrovė planuoja padidinti skrydžių dažnumą maršrutais iš Vilniaus į Paryžių, Miuncheną, Taliną ir iš Palangos į Rygą. Aviakompanija savo tinklą papildė septyniomis naujomis Balkanų regiono šalimis, suteikdama savo klientams plačias kelionių galimybes.

„AirBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius