Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autobusų maršrutus keičia lietuvių įpročiai apsipirkti Suvalkuose

Nuo balandžio 1 d. tarptautines keleivių pervežimo autobusais paslaugas teikianti bendrovė „Lux Express“ keičia visus iš Lietuvos pietų kryptimi vykstančius maršrutus – nuo šiol visi autobusai važiuos ir pro Kauną, pakeliui sustodami Suvalkuose, rašoma įmonės pranešime spaudai.
Parduotuvė Suvalkuose
Parduotuvė Suvalkuose / 15min skaitytojos Liucijos nuotr.

Taip pat nuo kovo 10 d. „Lux Express“ kasdien vykdys keliones nauju jungiamuoju maršrutu iš Vilniaus į Bratislavą ir Vieną su persėdimu Varšuvoje.

Visi „Lux Express“ autobusai, važiuojantys iš Vilniaus pro Varšuvą, taip pat stos ir Kaune bei Suvalkuose.

„Svarbi naujovė lietuviams – sustojimas Suvalkuose. Atstumas iki Suvalkų nuo Vilniaus yra 180 km, nuo Kauno 135 km, tad tai tikrai turėtų tikti mėgstantiems netolimas komfortiškas išvykas su šeima. Taip pat žinome, kad lietuviai yra pamėgę šį kraštą apsipirkti. Drauge keičiame visų nuo Vilniaus pietų kryptimi rengiamų maršrutų logistiką – visi „Lux Express“ autobusai važiuos pro Kauną. Laikinosios sostinės gyventojams atsiveria net šešios naujos kryptys: Bratislava, Praha, Viena, Brno, Krokuva ir Suvalkai“, – komentuoja „Lux Express“ grupės direktorius Hannesas Saarpuu.

Visi „Lux Express“ autobusai, važiuojantys iš Vilniaus pro Varšuvą, taip pat stos ir Kaune bei Suvalkuose. Nuo balandžio 1-os keičiama šių maršrutų logistika: Vilnius–Kaunas–Suvalkai–Varšuva–Krokuva–Brno–Praha, Vilnius–Kaunas–Suvalkai–Varšuva–Poznanė–Berlynas (2 kartus per dieną) ir Vilnius– Kaunas–Suvalkai–Varšuva. Po šių pasikeitimų, be Kauno ir Suvalkų, žemėlapyje randasi ir Krokuva, bei Brno.

Nuo kovo 10 d. „Lux Express“ kasdien vykdys keliones maršrutu Varšuva–Krokuva–Kelcai–Bratislava/Viena, kuris bus sujungtas su maršrutu Vilnius–Varšuva.

„Kryptis iš Vilniaus į Vieną ar Bratislavą daugiausia aktuali turistams. Pastebėjome, jog šiuo maršrutu nėra kasdienio susisiekimo autobusais. Taip pat fiksuojame vis didėjančius tarpvalstybiniais maršrutais autobusu keliaujančiųjų žmonių srautus. Keliaujant vis dažniau norima komforto ir patogumo, todėl pasiūlyti naują jungtinį maršrutą atrodo logiškas sprendimas“, – teigia „Lux Express“ grupės direktorius.

Naujasis maršrutas pradedamas su „Lux Express“ autobusu iš Vilniaus autobusų stoties, papildomai stabtelėdamas prie prekybos centro „Panorama“. Varšuvoje autobusas sustoja „Marymont“ metro stotyje, kurioje keleiviai persėda į kitą „Lux Express“ autobusą. Analogiškai vyksta ir kelionė atgal.

Kelionės Vilnius–Viena kaina siekia 39 EUR, taip pat taikoma PINS nuolaidų programa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius