-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobiliai piniginėms tuštinti … ir papildyti

Šį trečiadienį Vilniuje, „Litexpo“ parodų ir kongresų centre prasideda didžiausias šių metų mechanikos ir transporto renginys – vienu metu čia vyks dvi šių temų parodos, veiks skirtingos ekspozicijos.
„Lenktynių mechanikos“ ekspozicija
„Lenktynių mechanikos“ ekspozicija / Organizatorių nuotr.

Lietuva ne veltui vadinama transportininkų šalimi. Šis verslas labai populiarus ir tuo dar kartą įsitikinsime parodoje. Čia savo pasiekimus demonstruos logistikos terminalai, geležinkelių, oro ir jūrų uostų atstovai.

Automobilininkai galės apžiūrėti pačius naujausius kelių vilkikų ir autobusų modelius. Ekspozicijas įrengs „Scania“, „Renault“, MAN, „Volvo“ sunkvežimių ir autobusų gamintojai, bus eksponuojamos įvairios priekabos.

Organizatorių nuotr./Sunkvežimiai
Organizatorių nuotr./Sunkvežimiai

Paroda „Mechanika“ skirta tiems, kas domisi automobiliais, jų remontu, servisų darbu. Parodos ekspozicijose bus galima apžiūrėti naujausius aksesuarus automobiliams, modernią serviso įrangą, dalyvauti čia rengiamuose konkursuose.

Pirmąją parodos dieną papuoš „Lenktynių mechanikos“ ekspozicija. Varžybų sezonui paruoštus automobilius demonstruos įvairių automobilių sporto šakų atstovai. Čia matysime drifto, žiedinių lenktynių, ralio, bekelės varžybų bolidus.

Daugelis automobilių ką tik sukonstruoti arba patobulinti Lietuvoje. Štai „Lexus Team LT“, ką tik prieš pora dienų baigė ruošti sezonui savo naująjį, 430 AG išvystantį automobilį IS-F ir juo ketina startuoti Baltijos šalių žiedinių lenktynių ištvermės čempionate.

Organizatorių nuotr./„Lenktynių mechanikos“ ekspozicija
Organizatorių nuotr./„Lenktynių mechanikos“ ekspozicija

Žinomas lenktynininkas Andžejus Dzikevičius kartu su „Tanagros“ meistrais sukonstravo ekstremalioms bekelėms varžyboms skirtą monstrą ir birželio pradžioje juo startuos sunkiausiame pasaulio bekelės maratone Ladogoje.

Įmonė „Racetech“ ką tik sukonstravo itin galingą BMW prototipą, skirtą 1 000 kilometrų lenktynėms Palangoje. Ypatingai agresyviai atrodantis automobilis bus tikras skanėstas BMW gerbėjams.

Šie automobiliai bus demonstruojami pirmą kartą, o štai Antano Juknevičiaus automobilis ne taip seniai sugrįžo iš Pietų Amerikos ir parodos stende stovės be jokio makiažo – toks, koks atvažiavo į Dakaro 2016 maratono finišą.

Organizatorių nuotr./A. Juknevičiaus automobilis
Organizatorių nuotr./A. Juknevičiaus automobilis

Sportiniai automobiliai – tai džiaugsmas vyrų širdims, tačiau jie tuština pinigines, o štai komerciniai automobiliai skirti papildyti piniginėms. Visas tris parodos dienas bus eksponuojami geriausi komerciniai automobiliai, pretenduojantys į titulą „Lietuvos komercinis automobilis 2016“.

Konkurse dalyvauja „Citroen“, „Opel“, „Fiat“, „Peugeot“, „Nissan“, „Mitsubishi“ transporteriai ir pikapai. Dešimtį pretendentų bandys specialistų ir žurnalistų komisija. Kuris iš jų yra geriausias, sužinosime penktadienio popietę vyksiančiuose šio konkurso apdovanojimuose.

Kartu su transportui skirtomis parodomis vyks paroda „Balttechnika“. Tai vienintelis ir svarbiausias metų inžinerinės pramonės renginys Lietuvoje, kurio pagrindinė misija – pristatyti šalies inžinerinės pramonės įmones, jų pasiekimus bei potencialą. Šios parodos akcentas – gynybos ir vidaus saugumo pramonės potencialas Lietuvoje.

Organizatorių nuotr./Paroda „Mechanika“
Organizatorių nuotr./Paroda „Mechanika“

Parodų metu vyks daugybė įvairių specializuotų konferencijų. Vienas didžiausių tokio pobūdžio renginių – konferencija „Lietuva – logistikos šalis. Strateginis Lietuvos transporto ir logistikos infrastruktūros vystymasis: Galimybės verslui.“

Visos trys parodos Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks gegužės 18-20 d. Jose savo naujienas demonstruos per 220 įmonių iš 12 šalių: Lietuvos, Austrijos, Baltarusijos, Estijos, Jungtinės Karalystės, Italijos, Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos, Ukrainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius