„CityBee“ automobilius Vilniuje ir Kaune bus galima palikti ir daugiabučių kiemuose

Vilniaus ir Kauno miegamieji rajonai tampa atskiromis zonomis, kuriose nuomojamus „CityBee“ automobilius bus galima statyti beveik bet kurioje stovėjimo vietoje.
„CityBee“ automobiliai
„CityBee“ automobiliai / „CityBee“ nuotr.

Jei iki šiol „CityBee“ automobilį mikrorajonuose reikėdavo pastatyti tam skirtoje stotelėje tai dabar, nurodytose zonose, jį bus galima palikti beveik prie pat savo namų, jei tik yra viešai prieinama, ir neužrakinama stovėjimo vieta.

Vilniuje atskiromis zonomis tampa Pašilaičiai, Justiniškės, Fabijoniškės, Santariškės, Baltupiai, Antakalnis, Lazdynai, Pilaitė, Žvėrynas. Kaune jomis tampa Šilainiai, Eiguliai, Kalniečiai, Dainava, Gričiupiai. Šiuose mikrorajonuose „CityBee“ automobilį bus galima pasiimti ir palikti beveik bet kurioje leistinoje stovėjimo vietoje. Nors nuo kovo 1 d. parkavimo zonose stovėjimo kainos kyla, paslaugos vartotojams, kaip ir iki šiol, mokestis taikomas nebus.

Pasak Aurimo Drūčio, „CityBee“ direktoriaus, ilgalaikis bendrovės plėtros planas – paversti Vilnių ir Kauną atskiromis zonomis, kuriose palikti automobilį leistinose vietose bus galima beveik bet kur.

„Nuosavas automobilis iki 80 proc. laiko stovi nenaudojamas, tuo tarpu naujausiais duomenimis, vienas dalijimosi paslaugos automobilis gali atstoti iki 8 nuosavų. Mūsų tikslas prisidėti prie jų skaičiaus kiemuose mažinimo užtikrinant patogius alternatyvaus keliavimo būdus ir mobilumą mieste“, – sako A.Drūtys.

Šiuo metu Vilniuje ir Kaune galima naudotis 500 „CityBee“ automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius