Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalyje kontrolės punktų Lietuvos–Baltarusijos pasienyje padidėjo vilkikų eilės

Dalyje pasienio kontrolės punktų Lietuvos pasienyje su Baltarusija padidėjo vilkikų eilės. Bendrai įvažiavimo į Baltarusiją laukia apie 1,1 tūkst. automobilių. Baltarusijos pusėje vietomis susidarė tik minimalios automobilių eilės.
Vilkikų eilės
Vilkikų eilės / Skirmanto Lisausko / 15min nuotr.
Temos: 2 Vilkikas Pasienis

Lietuvos pasienio kontrolės punktų direkcijos duomenimis, Medininkų punkte patikros laukia 440 vilkikų (trečiadienį stovėjo 406 vilkikai), Šalčininkuose – 336 vilkikai (315 vilkikų). Medininkuose įvažiavimo į Baltarusiją vairuotojams tenka laukti 42 valandas, Šalčininkuose – maždaug 32 valandas.

Lavoriškių punkte eilėje stovi 200 vilkikų (250 vilkikų), jiems patikros reikės laukti 19 valandų. Raigardo punkte stovi 132 vilkikai (136 vilkikai), kuriems teks laukti 15 valandų.

Įvažiavimo į Rusijos Karaliaučiaus sritį Kybartų punkte patikros laukia 2 vilkikai (2 vilkikai), o laukimo laikas yra iki 1 valandos.

Baltarusijos valstybinio pasienio komiteto duomenimis, Pervalko kontrolės punkte stovi daugiau nei 30 vilkikų, Vidžių – apie 10 vilkikų, Benekainių – daugiau nei 20, o Kamieny Loho bei Kotlovkos punktuose eilių nėra.

Baltarusijos pasieniečiai įspėjo, jog dėl remonto darbų Benekainių kontrolės punkte nuo birželio 22 dienos iki rugpjūčio 1 dienos bus apsunkintas transporto priemonių judėjimas.

Važiuojant iš Baltarusijos į Lenkiją Berastavicos punkte stovi apie 100 vilkikų, o Kazlovičių – 20 vilkikų. Važiuojant iš Baltarusijos į Latviją Urbanuose ir Grigorovščinoje eilių nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius