-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbo reikalais keliaujantiesiems – papildomi puspenktos valandos trukmės traukinių reisai į Klaipėdą

Pirmadienį maršrutu Vilnius-Klaipėda pradės vežti papildomi traukiniai. „Lietuvos geležinkeliai“ teigia, kad papildomi reisai tarp miestų važiuos darbo dienomis, o jų grafikai – specialiai pritaikyti prie keliaujančių darbo reikalais.
Traukinys
Traukinys / Alfredo Pliadžio nuotr.

Papildomi traukiniai maršrutu Vilnius-Klaipėda važiuos darbo dienomis nuo 5.15 val., o Klaipėda-Vilnius – nuo 5.10 val. Šie traukiniai taip pat stos Jonavoje, Kėdainiuose, Šiauliuose, Telšiuose ir Plungėje.

Nuo Vilniaus iki Klaipėdos tektų važiuoti 4 val. ir 22 minutes, o naujasis reisas iš Klaipėdos iki sostinės truks 4 val ir 11 minučių.

„Stebime augančius darbo dienomis važiuojančių keleivių srautus. Vis dažniau keliaujantys į susitikimus kituose miestuose renkasi ne automobilį, o traukinį, kurį galima išnaudoti ir kaip darbo kabinetą. Todėl matydami realų poreikį, skiriame papildomus ankstyvuosius traukinius keliaujantiems viena populiariausių krypčių Vilnius-Klaipėda ir atgal“, – teigia „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Vilnius-Klaipėda-Vilnius yra vienas populiariausių „Lietuvos geležinkelių“ maršrutų. Per pirmuosius 9 šių metų mėnesius juo pervežta daugiau kaip 370 tūkst. keleivių, beveik 10 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius