Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviguba šventė: „Ryanair“ ir „Wizz Air“ pristatė naujus maršrutus

Vidurdienį „Wizz Air“ orlaivis iš Londono Lutono oro uosto nusileido Kaune. Tuo metu „Ryanair“ pradėjo skrydžius į Londono Stanstedo oro uostą iš Palangos.
„Wizz Air“ pradėjo skraidinti iš Kauno
„Wizz Air“ pradėjo skraidinti iš Kauno / Ievos Jonelytės-Arlauskienės nuotr.

„Šiandien Kaunas tapo dar vienu „Wizz Air“ skrydžių tašku Lietuvoje. Kauno oro uostas jau kurį laiką laukė naujų vėjų, o su vengrų oro linijų atėjimu jų tikrai netrūks – prasiplės kelionių galimybių pasirinkimas bei dar labiau pagerės susisiekimas su Didžiąja Britanija ir lietuvių pamėgtu Londonu“, – sakė Kauno oro uosto direktorius Bruno Kasparas.

Iš Kauno avialinijų kompanija keliautojams siūlys dar 4 maršrutus – nuo rugsėjo 22 dienos pradedami skrydžiai į Eindhoveną, o nuo spalio 30 dienos iš Vilniaus į Kauno oro uostą perkeliami skrydžiai į Norvegijos miestus Stavangerį, Bergeną ir Olesiundą.

Iš visų trijų oro uostų oro linijų bendrovė Lietuvoje siūlo 28 maršrutus į 14 šalių.

„Ryanair“ iš Palangos pirmą kartą kilo į Londoną

Tuo metu Airijos pigių skrydžių kompanija „Ryanair“ Palangos oro uoste šventė pirmąjį skrydį į Londoną. Keleiviai iš Palangos į Londono Stanstedo oro uostą bus skraidinami du kartus per savaitę ištisus metus.

„Ryanair“  nuotr./„Ryanair“ pradėjo skraidinti į Londoną iš Palangos
„Ryanair“ nuotr./„Ryanair“ pradėjo skraidinti į Londoną iš Palangos

Per metus „Ryanair“ planuoja pervežti daugiau kaip 33 tūkstančius klientų per Palangos oro uostą, tapusiame 3-čia „Ryanair“ kryptimi Lietuvoje.

„Per savaitę Palangos oro uoste atidaromi trys skirtingų oro vežėjų maršrutai. Mūsų tikslas – suteikti keleiviams kuo daugiau galimybių rinktis jiems patogiausią kelionę, tad džiaugiamės pagaliau pasitikdami pajūryje „Ryanair“. Tikimės, kad išsiplėtęs skrydžių žemėlapis įkvėps Klaipėdos regiono gyventojus dažniau skraidyti ir rinktis čia esantį oro uostą“, – sakė Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius