-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Ecolines“ atnaujina susisiekimą autobusais tarp Baltijos šalių sostinių

Vėl atvėrus Baltijos šalių sienas, „Ecolines“ nuo gegužės 29 d. atnaujins susisiekimą tarp Vilniaus, Rygos ir Talino. Kaip pranešime teigia „Ecolines“ vadovas Lietuvoje Remigijus Dvareckas, atnaujinti reisai tarp Baltijos valstybių bus vykdomi du kartus per dieną, o viename autobuse galės būti iki 35 keleivių.
Autobuso kaina – 1,5 milijono litų
Autobuso kaina – 1,5 milijono litų / Ecolines nuotr.

R.Dvarecko teigimu, keleivių saugumas visuomet buvo bendrovės prioritetu, tad atnaujinti reisai bus vykdomi remiantis visomis numatytomis karantino laikotarpio rekomendacijomis bei reikalavimais.

„Kruopščiai ir intensyviai ruošėmės tam, kad vėl galėtume atnaujinti keliones. Konsultavomės su specialistais bei remdamiesi jų patirtimi sudarėme planą, kurio laikydamiesi atitinkamai pritaikėme savo veiklą. Šiandien esame pilnai pasiruošę užtikrinti keleivių ir mūsų personalo saugumą keliaujant“, – akcentuoja „Ecolines“ vadovas Lietuvoje.

Remiantis parengtomis saugumo gairėmis, kelionių metu visi keleiviai privalės dėvėti veido kaukes arba alternatyvias kvėpavimo takų apsaugos priemones. Tuo pačiu autobusų salonai bus pilnai dezinfekuojami iki reiso pradžios ir reisui pasibaigus.

Kadangi iki šiol rekomenduojama žmonėms laikytis saugaus atstumo, anot R.Dvarecko, atitinkamai ir patys keleiviai bus pervežami laikantis numatytų reikalavimų.

„Siekdami išvengti COVID-19 plitimo ir atsižvelgdami į keleivių saugumo rekomendacijas, specialiai pritaikėme naują keleivių pervežimo metodą. Kiekviename autobuse parduodame 35 vietas iš 74 keleivinių vietų taip garantuojant, kad šalia niekas nesėdės arba sėdės asmuo, su kuriuo kartu keliauja keleivis“, – kalba R.Dvareckas.

Jis atkreipia dėmesį, kad su COVID-19 epidemija susijusi situacija priklausomai nuo šalių vyriausybių nutarimų gali keistis, todėl „Ecolines“ yra pasiruošę atitinkamai keisti reisų grafikus ir pardavimų sistemas.

Išvykimo laikai Vilnius – Ryga – Vilnius:

Vilnius – Ryga: 07:30, 18:00

Ryga – Vilnius: 07:30, 18:00

Išvykimo laikai Ryga – Talinas – Ryga:

Ryga – Talinas: 08:00, 19:00

Talinas – Ryga: 08:00, 19:00

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius