-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ecolines“ tikisi netrukus atnaujinti susisiekimą autobusais tarp Baltijos šalių sostinių

Tarptautinio keleivių pervežimo autobusais keleivių operatorė „Ecolines“ tikisi netrukus atnaujinti susisiekimą tarp Baltijos valstybių sostinių, nuo penktadienio šalims atidarius tarpusavio sienas laisvam jų gyventojų judėjimui.
Autobuso kaina – 1,5 milijono litų
„Ecolines“ / Ecolines nuotr.

Pasak bendrovės pranešimo, pradiniame veiklos atnaujinimo etape planuojama du ar tris reisus per dieną tarp Rygos, Vilniaus ir Talino.

„Ecolines“ vadovas Andris Podgornas teigė, kad šiuo metu su vyriausybių institucijomis aiškinamasi dėl keleivių pervežimo taisyklių, įmonė pasirengusi atnaujinti bilietų pardavimus, kai tik jos bus aiškiai išaiškintos.

Komentuodamas keleivių pervežimo už Baltijos valstybių ribų perspektyvas A. Podgornas pabrėžė, jog veikiausiai tai bus įmanoma ne anksčiau birželio vidurio, jei atitinkamos valstybės atvers savo sienas.

Nuo gegužės 15-osios Lietuva, Latvija ir Estija savo gyventojams leidžia laisvą judėjimą tarp šalių – jie keliaudami per šias tris šalis neturės pagrįsti kelionės tikslo ir laikytis 14 dienų saviizoliacijos, jei ji nebuvo jiems paskirta, jie neturi kvėpavimo takų ligų požymių, neatvyko iš kitų valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius