Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijos padariniai geležinkelyje likviduojami toliau, traukiniai gali vėluoti

Penktadienio vakarą tęsiami incidento padarinių šalinimo darbai geležinkelio tarpstotyje Vievis–Žasliai. Įvykio vietoje dirba gausios specialistų pajėgos. Darbus gali reikėti tęsti ir šeštadienio naktį, pranešimu spaudai informavo „Lietuvos geležinkeliai“.
Sibiro gatvė Vilniuje
Bėgiai / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Ruožuose Vilnius–Kaunas–Vilnius ir Vilnius–Klaipėda–Vilnius traukinių eismas iš dalies atnaujintas penktadienio vidurdienį. Šiuo metu eismas vyksta viename iš kelių, kitame toliau vyksta darbai.

Penktadienio vakarą galimi traukinių Vilnius–Klaipėda–Vilnius ir Vilnius–Kaunas–Vilnius vėlavimai. Naujausią informaciją apie traukinių eismą galima rasti keleivių vežimo bendrovės „LTG Link“ puslapyje bei mobiliojoje programėlėje.

Atšauktų traukinių keleivių pervežimas buvo organizuojamas autobusais. Skaičiuojama, kad galimybe kelionę tęsti bendrovės „LTG Link“ užsakytais autobusais penktadienį pasinaudojo apie 1 200 klientų. Keleiviams, kurie šios galimybės atsisakė, už nepanaudotus traukinio bilietus bus grąžinami pinigai.

Vėlų ketvirtadienio vakarą atkarpoje Vievis–Žasliai krovininis traukinys susidūrė su specialiąja technika, skirta geležinkelio remonto darbams. Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Avarijos metu pažeistas vieno kelio kontaktinis tinklas ir kito kelio gabaritas, todėl penktadienį buvo visiškai sustabdytas traukinių eismas maršrutais Vilnius–Kaunas–Vilnius bei Vilnius–Klaipėda–Vilnius.

„Lietuvos geležinkeliai“ pradėjo tyrimą, kurio metu bus patikslintos įvykio aplinkybės bei nustatytos jo priežastys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius