-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Linavos“ pašalintas „Mečys“ ketina bylinėtis teisme

Iš Lietuvos vežėjus vienijančios asociacijos „Linava“ pašalinta transporto bendrovė „Mečys“ ketina bylinėtis teisme, rašo „Verslo žinios“.
Mečislovas Atroškevičius
Mečislovas Atroškevičius
Temos: 1 „Linava“

„Istorinis atvejis. Per 25 asociacijos gyvavimo metus – pirmas pašalinimo iš narių atvejis. Ne už kontrabandos gabenimą, mokesčių nemokėjimą, o už kitokios nuomonės reiškimą“, – tvirtino „Mečio“ vadovas Mečislovas Atroškevičius.

Jis neslepia, jog ne sykį kritikavo „Linavos“ vadovybę, tačiau tikino, kad vadovybė nėra lygi visiems asociacijos nariams. Be to, M.Atroškevičius pridūrė, kad ketina bylinėtis teisme dėl bendrovės pašalinimo, nes dėl to įmonė nebegali naudotis TIR garantine sistema.

Savo ruožtu pati „Linava“ tvirtino, kad pašalinimų iš asociacijos yra buvę ir anksčiau, tačiau tai dažniausiai įvykdavo dėl nesumokėto narystės mokesčio.

„Deja, asociacijos įstatai nenumatė kitokios nuobaudos nei šalinimas iš asociacijos. Nesuprantame, kodėl ponas Atroškevičius nusprendė destruktyviais būdais griauti pasitikėjimą asociacija. Jis jau buvo perspėtas dėl savo veiklos, tačiau ją tęsė“, – rašoma dienraščiui pateiktame „Linavos“ atsakyme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius