-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune „Ryanair“ skraidino jau 5 mln. keleivių

2005 m. savo veiklą pradėjusi Airijos pigių skrydžių kompanija „Ryanair“ ketvirtadienį pasveikino keleivę, kuri įsigijo jubiliejinį bilietą į Dubliną (Airija). Kompanijos atstovai teigė esantys patenkinti Kauno oro uosto rezultatais ir žada čia toliau plėsti savo veiklą.
Kauno oro uoste
Kauno oro uoste / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Laimingą jubiliejinį bilietą įsigijo 28 metų Jūratė Kriščiūnaitė. „Niekada nesisekė loterijoje, todėl nustebau sulaukusi skambučio iš aviakomanijos“, – 15min.lt sakė mergina.

Ji dirba Šiaurės Airijoje, Belfaste. „Ten įsikūriau prieš 4 metus, bet dažnai parskrendu į Lietuvą“, – sakė Panevėžyje gyvenusi J.Kriščiūnaitė.

Aviakompanijos atstovės jai dovanojo skrydį pirmyn ir atgal, o kiti į Dubliną skridę keleiviai šia proga buvo vaišinami keksiukais ir gaiviaisiais gėrimais.

„Per 9 metus pervežti 5 milijonai keleivių – didelis pasiekimas, tačiau ties juo nesustosime. Kaune, vienintelėje „Ryanair“ bazėje Baltijos šalyse, augsime toliau. Čia turime 20 krypčių, iš jų 3 atidarytos šiemet: į Šanoną Airijoje, kur skraidinsime nuo spalio, į Noką, taip pat Airijoje, bei Komisą, Italijoje, Sicilijoje“, - sakė bendrovės pardavimų ir rinkodaros vadovė Baltijos ir Šiaurės šalims Elina Hakkarainen.

2014 m. aviakompanija Kaune planuoja pervežti iki 700 tūkstančius keleivių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius