-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkų transporto milžinas nusitaikė į Lietuvą

Į Lietuvą žengia vienas iš komercinio transporto pardavimo ir kompleksinio aptarnavimo lyderių Europoje - „DBK Group“. 1,11 mlrd. zlotų apyvartą pernai pasiekusi įmonių grupė, Lenkijoje atstovaujanti „DAF“, „Kögel“, „Iveco“, „VW“ ir kt. prekės ženklams.
500 AG ir 2000 Nm turinčio sunkvežimio pasirodymas „Drift Allstars“
500 AG ir 2000 Nm turinčio sunkvežimio pasirodymas „Drift Allstars“ / Andriaus Lauciaus nuotr.
Temos: 2 Lietuva Lenkija

Jau šiemet Lietuvos rinkoje pradedamos permainos – įsteigta dukterinė įmonė „Bene Trucks Lietuva“ nuo rugpjūčio 12 d. tapo vienvaldžiu vokiečių gamintojo „Kögel Trailer GmbH & Co. KG“ atstovu Lietuvoje.

Nuo 2000 m. iki pat 2013 m. oficialiu „Kögel“ atstovu Lietuvoje buvo UAB „Transuore“, kurios darbuotojai toliau tęs darbus atstovavimo teises perėmusioje „Bene Trucks Lietuva“.

Pasak „Bene Trucks Lietuva“ vadovo Juliaus Jankauskio, atstovavimas „Kögel“ – tai tik pirmas žingsnis: „Strateginiuose planuose esame numatę plėsti transporto priemonių pardavimo ir aptarnavimo paslaugų spektrą. Greitu metu Lietuvos vežėjams bus pristatyta dar daugiau galimybų“.

Lenkijos „DBK grupė“ priklauso „LenGo“ grupei, kurios įmonės veikia Olandijoje, Vokietijoje, Belgijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Latvijoje o nuo šiol ir Lietuvoje. „DBK grupė“, kurią sudaro 14 įmonių, teikia ne tik transporto priemonių pardavimo, bet ir transporto priemonių nuomos, draudimo, lizingo, techninio aptarnavimo ir kitas paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius