Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje ketina plėstis tarptautinė transporto birža

Tarptautinė transporto ir krovinių birža „Trans.eu“, savo klientams leidžianti ieškoti ir siūlyti krovinius bei transporto paslaugas Vakarų bei Vidurio Europos šalyse, planuoja aktyvią plėtrą Lietuvos rinkoje. Ji taip pat ketina atsiriekti ir konkurentų dalį, mat vietoje kelių dabartinių biržų verslui užteks vienos, rašo „Verslo žinios“.
Vilkikai kelyje „Via Baltica“
Vilkikai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Trans.eu Baltic“ vadovas Danielius Gvozdovičius teigia, kad šiuo metu birža Lietuvoje naudojasi apie 700 Lietuvos įmonių, o kitais metais planuojama šį skaičių padidinti iki 1 tūkst. Be to, planuojama pradėti siūlyti transporto bei krovinių paiešką ir pasiūlą iš vienos Lietuvos vietos į kitą.

Tačiau „Eurospektro“, valdančio biržą Cargo.lt vadovas Laurynas Aidietis abejoja, ar aktyviau vietos rinkoje veikti pradėsiantys konkurentai turės didelės įtakos Cargo.lt užimamai rinkos daliai. Anot jo, bendrovės registruojamų krovinių skaičius šiemet augo 20 proc., naujovių, auginsiančių šios biržos apimtis, bus ir kitąmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius