-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos geležinkeliai“ remontuos lenkų lokomotyvus

„Lietuvos geležinkelių“ grupės įmonė Vilniaus lokomotyvų remonto depas (VLRD) sausio 18 dieną sudarė sutartį su tarptautine Lenkijos logistikos kompanija „CTL LOGISTICS“. Lietuviams patikėtas jos lokomotyvų remontas.
Ekskursija geležinkelio stotyje
Ekskursija geležinkelio stotyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Lenkijos kompanijos atstovai atliko išsamų mūsų teikiamų paslaugų auditą ir tik pripažinę, kad atitinkame aukščiausius standartus patvirtino, kad šio mėnesio pabaigoje mūsų depą pasieks pirmasis jų lokomotyvas. Mums ši sutartis pirmą kartą istorijoje taip plačiai atveria vartus į vadinamosios europinės vėžės (1435 mm) rinką ir suteikia galimybes stiprinti konkurencines pozicijas regione“, – pranešime spaudai sako VLRD generalinis direktorius Albertas Bajorinas.

Lenkijos įmonė „CTL LOGISTICS“ teikia kompleksines logistikos paslaugas geležinkelių ir autotransporto srityje Vakarų ir Rytų Europos rinkoms. Tai viena didžiausių tarptautinių Lenkijos įmonių, kurios atstovybės veikia ir Vokietijoje.

VLRD dalyvavo šios kompanijos skelbtame konkurse, kurio apimtis – 7 TEM2 lokomotyvų kapitalinis remontas. Sutartis, kurios vertė dėl komercinio dvišalio susitarimo neskelbiama, sudaryta Lenkijos atstovams išsamiai įvertinus VLRD pajėgumus – naudojamą įrangą, patirtį lokomotyvų remonto srityje ir darbuotojų kvalifikaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius