-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 38 prašymus gabenti krovinius

Spalio 9–15 dienomis „LTG Cargo“ sulaukė 475 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti, rašoma „LTG Cargo“ pranešime spaudai.
Kauno Palemono stotis
Kauno Palemono stotis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 297 krovinių vežimo paraiškos. 38 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 140 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 6 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 420 vagonus: 194 vagonai su automobiliais, 135 vagonai su nafta ir naftos produktais, 60 vagonų su cheminėmis ir mineralinėmis trąšomis, 21 vagonas su kroviniais konteineriuose, 10 vagonų su kitais įvairiarūšiais kroviniais.

Primename, kad LTG Grupės bendrovės, užtikrindamos sankcijų kontrolę, vadovaujasi keliais esminiais principais. Tarp jų – prioritetas vertybėms, Lietuvos užsienio ir saugumo politikos interesai yra svarbesni už verslo interesus.

„LTG Cargo“ reaguoja į visus galimus bandymus apeiti galiojančias tarptautines sankcijas. Bendrovė laikosi ir toliau laikysis principingos pozicijos – tęsia nuoseklų darbą su kitomis už sankcijų kontrolę atsakingomis institucijomis, kad būtų užkirstas kelias bet kokiems bandymams apeiti ribojimus.

Bendrovė visiems kroviniams atlieka ypatingai detalias patikras, išplėtė iš klientų renkamos informacijos kiekį  ir sugriežtino paraiškų teikimo taisykles, stiprina analitinius pajėgumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius