-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 47 prašymus gabenti krovinius

Gegužės 29-birželio 4 dienomis „LTG Cargo" sulaukė 615 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti, rašoma „LTG Cargo" pranešime spaudai.
„LTG Cargo“
„LTG Cargo“ / LTG nuotr.

Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 450 krovinių vežimo paraiškos. 47 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 118 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 17 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 306 vagonus: 163 vagonai su cheminėmis ir mineralinėmis trąšomis, 62 vagonai su anglimi, 45 vagonai su nafta bei jos produktais, 21 vagonas su maisto produktais bei 15 krovinių konteineriuose.

Iš viso per gegužės mėn. buvo sulaukta 2616 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, praėjusį mėn. patvirtintos 2277 krovinių vežimo paraiškos. 299 paraiškos buvo atmestos. Trečdalis šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (100 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Primename, kad LTG Grupės bendrovės, užtikrindamos sankcijų kontrolę, vadovaujasi keliais esminiais principais. Tarp jų – prioritetas vertybėms, Lietuvos užsienio ir saugumo politikos interesai yra svarbesni už verslo interesus.

„LTG Cargo" reaguoja į visus galimus bandymus apeiti galiojančias tarptautines sankcijas. Bendrovė laikosi ir toliau laikysis principingos pozicijos – tęsia nuoseklų darbą su kitomis už sankcijų kontrolę atsakingomis institucijomis, kad būtų užkirstas kelias bet kokiems bandymams apeiti ribojimus.

Bendrovė visiems kroviniams atlieka ypatingai detalias patikras, išplėtė iš klientų renkamos informacijos kiekį  ir sugriežtino paraiškų teikimo taisykles, stiprina analitinius pajėgumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius