-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Link“: traukiniai į Varšuvą ir Krokuvą – gruodį

„Lietuvos geležinkelių“ Grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ nuo gruodžio 11 d. pasiūlys traukiniais keliauti į Varšuvą. Daugelio lauktu tarptautiniu traukinių maršrutu kasdien bus galima pasiekti tiek Lenkijos sostinę, tiek antrą pagal dydį šalies miestą – Krokuvą. Naujo maršruto reisai bus vykdomi bendradarbiaujant su Lenkijos vežėju „PKP Intercity“. Traukinio bilietus į Lenkiją bus galima įsigyti nuo lapkričio 25 d. 10 val., praneša bendrovė.
„Lietuvos geležinkeliai“
„Lietuvos geležinkeliai“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Traukiniai tarp Lietuvos ir Lenkijos kursuos maršrutu Vilnius–Kaunas–Varšuva–Krokuva. „LTG Link“ traukinys iš Vilniaus vyks per Kauną į Mockavą, kur keleiviai bus kviečiami persėsti į Lenkijos bendrovės „PKP Intercity“ traukinį ir tęsti kelionę į pasirinktą Lenkijos miestą.

Iš Vilniaus traukinys išvyks kiekvieną dieną 12 val. 10 min., iš Kauno – 13 val. 20 min. Į Varšuvos centrinę stotį traukinys vietos laiku atvyks 20 val. 13 min., į Krokuvos – 23 val. 39 min. Iš Krokuvos į Vilnių traukinys kiekvieną dieną išvyks 4 val. 01 min., iš Varšuvos – 07 val. 35 min. Šis traukinys Kauną pasieks 16 val. 25 min, o Vilnių – 17 val. 34 min. Lietuvos laiku.

Kelionė nuo Vilniaus iki Varšuvos su persėdimu truks apie 9 val. Keliaujantiems į Varšuvą standartinio bilieto kaina sieks vos 25 Eur, o vykstantiems į Krokuvą – 30 Eur. Kartu keliaujantiems vaikams iki 12 metų taikomos nuolaidos. Kasdieniai traukiniai į Varšuvą važiuos ir per Balstogę, taip pagerindami vasarą atnaujintą susisiekimą su šiuo Lenkijos miestu.

Keliaujantiems tarptautiniu maršrutu primenama su savimi turėti asmens tapatybės dokumentus. Šiuo tarptautiniu maršrutu bus galima vežtis asmeninį rankinį bagažą, dviračius (iš anksto įsigijus pervežimo paslaugą), o turint veterinarijos gydytojo išduotą pažymą apie gyvūno sveikatą – keliauti su augintiniais. Fiksuota dviračio vežimo kaina visame maršrute – 10 Eur, šuns – 5 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius