Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Skuodis JAV susitiks su transporto sekretoriumi, dalyvaus verslo forume

Susisiekimo ministras Marius Skuodis pirmadienį pradeda darbo vizitą Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), kur susitiks su šalies transporto sekretoriumi Pete Buttigieg, Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus pavaduotoju Guy Rider, JAV Kongreso nariais ir kitais aukštais pareigūnais, dalyvaus antrajame Šiaurės Amerikos ir Lietuvos verslo forume, pranešė ministerija.
Marius Skuodis
Marius Skuodis / Skirmanto Lisausko /15min nuotr.

Vizito metu birželio 5–9 dienomis taip pat numatyti Lietuvos susitikimai su Niujorko jūrų uosto, kuris su Klaipėda sujungtas tiesiogine laivybos linija, vadovybe, kongresmene Marcy Kaptur, Atlanto tarybos, Europos politikos analizės centro ir kitų įtakingų „smegenų centrų“ atstovais bei Amerikos lietuvių bendruomene.

Be to, M.Skuodis dalyvaus Čikagoje vyksiančiame Šiaurės Amerikos ir Lietuvos verslo forume, susitiks su JAV verslo kompanijų, jau investavusių Lietuvoje ar ieškančių potencialios nišos ir partnerių Lietuvoje, vadovais ir jiems pristatys šalies susisiekimo sektorių ir jo galimybes.

Jau antrą kartą vyksiantis toks verslo forumas – svarbiausias ekonominių ir verslo ryšių skatinimo tarp JAV ir Lietuvos renginys. 2022 metais jis pritraukė daugiau nei 200 Lietuvos, JAV ir Kanados politikos, verslo bei ekonominius ryšius puoselėjančių organizacijų atstovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius