Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotas 10 000-asis bilietas tarptautinio traukinio maršruto Vilnius – Ryga

Traukinio maršrutuose tarp Lietuvos ir Latvijos sostinių per nepilnus du mėnesius parduotų bilietų skaičius perkopė 14 tūkstančių, iš jų – 10 tūkstančių įsigijo keleiviai, kurių tikslas – kelionė nuo pradinio iki galutinio maršruto taško – iš Vilniaus į Rygą, ar iš Rygos į Vilnių, rašoma „LTG Link“ pranešime spaudai.
LTG Link
LTG Link / „LTG Link“ nuotr.

Naujuoju kasdieniu maršrutu Vilnius–Ryga keliauti galima iš keturių Lietuvos miestų: Vilniaus, Kaišiadorių, Šiaulių ir Joniškio – pirmieji trys miestai turi patogias jungtis su kitus miestus jungiančiais maršrutais, o Joniškiui naujai sudaryta galimybė susisiekimui traukiniu.

Traukinio maršrutuose tarp Lietuvos ir Latvijos sostinių parduotų bilietų skaičius perkopė 14 tūkstančių, iš jų – 10 tūkstančių įsigijo keleiviai, kurių tikslas – kelionė nuo pradinio iki galutinio maršruto taško – iš Vilniaus į Rygą, ar iš Rygos į Vilnių.

Šią savaitę maršrutu Vilnius–Ryga važiavo ir keleivė nusipirkusi 10 000-ąjį tarptautinio maršruto bilietą, ja tapo vilnietė Gerda Lynikienė. Gerda 3 dienom į Rygą važiavo trumpų atostogų, laimingu 10 000-uoju bilietu tapo atgalinis bilietas iš Rygos į Vilnių. Anot vilnietės, atostogas paskatino ir noras išbandyti naują traukinio maršrutą.

„Šis maršrutas pranoko lūkesčius, juo aktyviai naudojasi tiek Lietuvos, tiek Latvijos gyventojai. Keleivių vertinimas rodo, kad keliauti maršrutu Vilnius – Ryga itin patogu, įvertinimo vidutinis rodiklis siekia 9,4 balo. Šį maršrutą teigiamai vertina ir verslo partneriai, vien sausio mėnesį verslo klientų dalį sudarė 4 proc.”, – sako „LTG Link“ vadovė Kristina Meidė.

Daugiausia traukiniautojų į Rygą vyksta iš Vilniaus – apie 64 proc., maždaug 16 proc. keleivių Rygoje lankosi iš Šiaulių, kas dešimtas traukiniautojas – iš Kaišiadorių, apie 7 proc. keleivių į Rygą važiuoja iš Joniškio. Tarptautinis maršrutas yra aktualus šeimoms ir jaunimui – apie 10 proc. keleivių – vaikai ir moksleiviai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius