Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche“ atidarys naują centrą Vakarų Lietuvoje

„Porsche Lietuva” pirmąjį šių metų ketvirtį atvers naujo centro duris Vakarų Lietuvos sportinių ir prabangių automobilių klientams, kuris kartu žymės ir naujus automobilių prekybos standartus šalyje. Anot gamintojo atstovų – tai bus ne tik vienintelis legendinių „Porsche“ automobilių centras Vakarų Lietuvoje, bet ir traukos vieta, visiems besidomintiems sportiniais automobiliais, jų istorija ar degantiems aistra lenktynėms.
Netrukus bus atidarytas „Porsche“ centras Klaipėda
Netrukus bus atidarytas „Porsche“ centras Klaipėda / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 Klaipėda Porsche

„Ateiname į Vakarų Lietuvą, norėdami sutelkti sportinių ir legendinių automobilių bendruomenę vienoje vietoje ir pakviesti ją į kelionę, žyminčią naują automobilių atstovų veiklos istorijos puslapį Lietuvoje. Klaipėdos centre be tiesioginių veiklų susijusių su pažangiu „Porsche“ aptarnavimu, prekyba, bus įgalintos ir naujos, socialinės veiklos, pradedant bendruomenės kūrimu, baigiant pačiais įvairiausiais renginiais ar išskirtinėmis veiklomis Vakarų Lietuvoje“, – sako Rasa Klimavičiūtė, „Porsche Lietuva“ vadovė.

Anot jos, 1350 kv. metrų ploto centras buvo specialiai projektuojamas taip, kad galėtų veikti ne tik kaip aptarnavimo ar prekybos erdvė, bet ir kaip savotiška nauja erdvė Vakarų Lietuvoje, lengvai pritaikoma įvairioms iniciatyvoms ar idėjoms bei patogiai transformuojama.

„Porsche“ sėkmės istorija ne kartą laužė automobilių sporto rekordus ir pakėlė juos į naujas aukštumas ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Juk būtent čia, Vakarų Lietuvoje, tapome ne vieno rekordo liudininkais ir pastatėme naujus trasos greičio rekordus. Tačiau to nebūtume pasiekę, jei ne bendruomenė, deganti aistra šiems sportiniams ir prabangiems automobiliams, kuri kasmet tik auga“, – sako ji.

R. Klimavičiūtės teigimu, naujo „Porsche centras Klaipėda” atidarymas yra savotiška padėka Lietuvos „Porsche“ bendruomenei, kuria bus dar geriau atliepti aukšti šių automobilių aptarnavimo Lietuvoje lūkesčiai, čia ir aplink gyvenantiems ar vasaras leidžiantiems pajūryje.

„Porsche centras Klaipėda” ekspozicinės salės sieks 374 kv. metrų, jame vienu metu bus eksponuojami 4 naujausi gamintojo kūriniai, o 877 kv.m. automobilių dirbtuvėse, galės būti aptarnaujami 6 automobiliai – nuo atliekamos einamosios, techninės apžiūros garantiniu ir pogarantiniu laikotarpiu iki automobilio salono valymo ir kėbulo plovimo darbų.

Specialioje centro lauko aikštelėje po stogu, bus įkurta 230 kv.m. erdvė, išskirtinai skirta „Porsche Approved“ naudotiems automobiliams.

Naujasis centras baigiamas įrengti pakeliui į Klaipėdą, greitkelyje Vilnius – Klaipėda, prie Jakų viaduko, Jubiliejaus gatvėje. Jame taip pat bus įrengtos itin greitos krovos ir galingos elektromobilių stotelės, kurių galia sieks 300 kW, o vienu metu jose galės krautis 3 automobiliai.

R. Klimavičiūtės teigimu, šios infrastruktūros plėtra ir prieinamumas kiekvienam yra viena iš socialinių „Porsche“ atstovų Lietuvoje misijų, kuria siekiama telkti neabejingų ypatingiems automobiliams bendruomenę vienoje vietoje, ugdant ją, gilinant žinias ar įgalinant naujas socialines veiklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius