-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradedami skrydžiai iš Vilniaus į Odesą

Oro bendrovė „Ukraine International Airlines“ plečia savo veiklą Lietuvoje ir nuo birželio 26 dienos pradėjo skraidinti keleivius iš Vilniaus į Odesą. Skrydžiai į Ukrainos miestą prie Juodosios jūros bus vykdomi du kartus į savaitę – penktadieniais ir sekmadieniais iki rugsėjo 13 d.
Bendrovės „Ukraine International Airlines“ lėktuvas
Bendrovės „Ukraine International Airlines“ lėktuvas / Bendrovės „Ukraine International Airlines“ nuotr.

„Odesa – Juodosios jūros kurortas, viliojantis turistus architektūra, kultūra, skaniu maistu ir paplūdimiais. Tikimės, kad tiesioginis skrydis iš Vilniaus padės lietuviams atrasti dar vieną atostogų miestą,“ – sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Pirmojo skrydžio proga į Odesą skrendančius keleivius sveikino Lietuvos oro uostų tinklo vadovas Eugenijus Kaziliūnas, Ukrainos ambasadorius Valerijus Žovtenka ir Lietuvos turizmo rūmų prezidentė Žydrė Gavelienė.

Iki šiol „Ukraine International Airlines“ iš Vilniaus skraidino tik į Ukrainos sostinę Kijevą, iš kur atsiveria plačios jungiamųjų skrydžių į JAV, Aziją bei Artimuosius Rytus galimybės. 2014 metais oro bendrovė Lietuvoje aptarnavo daugiau nei 75,5 tūkstančio keleivių, šiemet keleivių skaičius 30 proc. didesnis negu pernai tokiu pačiu metu.

Skrydis į Odesą truks valandą ir 40 minučių, lėktuvas iš Vilniaus oro uosto kils penktadieniais ir sekmadieniais 22 valandą, o atgal grįš ankstyvais šeštadienio ir pirmadienio rytais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius