-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos geležinkelių milžinės „Alstom“ planuose – 7,5 tūkst. naujų darbuotojų

Prancūzijos geležinkelių milžinė „Alstom“ penktadienį pranešė, kad šiais metais visame pasaulyje planuoja įdarbinti 7,5 tūkst. žmonių, siekdama patenkinti didėjančią paklausą ir rekordinius užsakymus, kurių bendra suma praėjusių metų pabaigoje siekė 77,8 mlrd. eurų.
„Alstom“
„Alstom“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak įmonės, turinčios 72 tūkst. darbuotojų visame pasaulyje, ji tikisi pasamdyti 6 tūkst. inžinierių ir vadybininkų bei 1,5 tūkst. darbuotojų ir technikų.

„Ši samda skirtos projektams, susijusiems su riedmenimis, signalinėmis sistemomis ir paslaugomis“, – sakoma „Alstom“ pranešime.

„Prieš metus įmonė išsiplėtė dvigubai (įsigijusi Kanados „Bombardier Transport“), šiuo metu veikiame 70 šalių, o mūsų užsakymų knygos yra gana užpildytos“, – pažymėjo grupės žmogiškųjų išteklių direktorė Anne-Sophie Chauveau-Galas naujienų agentūrai AFP.

„Taigi visur pasaulyje turime poreikių įgyvendinti sutartis“, – pridūrė ji.

Kiek anksčiau šį mėnesį „Alstom“ paskelbė apie 1,8 mlrd. eurų sandorį dėl iki 200 regioninių traukinių tiekimo į Norvegiją.

Bendroji sutartis su valstybine geležinkelių bendrove „Norske Tog“ apima pradinį tvirtą 30 traukinių užsakymą, kurio vertė yra 380 mln. eurų, pranešė „Alstom“.

Pasak bendrovės, ji sieks įdarbinti 3,9 tūkst. žmonių Europoje, 1,7 tūkst. Azijos ir Ramiojo vandenyno regione, 1,5 tūkst. Šiaurės ir Pietų Amerikose bei 400 Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Centrinėje Azijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius