Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Premjeras žada tiesioginius skrydžius į Izraelį, nors šie vyksta jau šešeri metai

Po susitikimo Izraelyje su šalies Ministru Pirmininku Benjaminu Netanyahu Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis pasidžiaugė susitarimu, kad bus pradėti tiesioginiai skrydžiai. Tačiau jie vykdomi jau keleri metai. Tiesa, vėliau Vyriausybė pasitaisė, kad kalbama apie verslo skrydžius.
Lėktuvas
Lėktuvas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nežinia, kaip į Izraelį skrido premjeras, tačiau gali susidaryti įspūdis, kad jis nežinojo apie tiesioginį skrydį į šią šalį.

„Sutarta, jog bus pradėti tiesioginiai skrydžiai, kurie būtų vykdomi kasdien ir žymiai praplėstų Lietuvos ir Izraelio bendradarbiavimo galimybes“, – skelbia Vyriausybės pranešimas spaudai.

Premjerų susitikimas
Premjerų susitikimas

Šiuo metu iš Vilniaus į Tel Avivą du kartus per savaitę, o nuo balandžio – tris kartus, skraidina „Wizz Air“. Anksčiau šia kryptimi skraidino „Ryanair“ ir kitos aviakompanijos.

Iš Kauno lėktuvai kyla net į du Izraelio oro uostus – Tel Avivo ir Eldos.

Tiesioginiai skrydžiai į Izraelį iš Lietuvos vykdomi jau kelerius metus. Pirmą kartą tiesioginis skrydis iš Vilniaus į Tel Avivą įvyko 2012 metų birželio 20 dieną.

Kilus pašaipoms feisbuke, Vyriausybė netrukus atsiuntė papildomą informaciją, kad Lietuvą ir Izraelį sujungs tiesioginiai skrydžiai, kurie orientuoti į verslo segmentą.

Anksčiau skrydžius tarp Lietuvos ir Izraelio vykdė ir tradicinės aviakompanijos, taigi orientacija į verslo segmentą jau nebėra naujovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius