-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos avialinijų užsakomieji skrydžiai į Turkiją gali būti nutraukti dėl artėjančių rinkimų

Rusijos avialinijoms pranešta, kad galimas užsakomųjų skrydžių į Turkiją sustabdymas, Interfax agentūrai pranešė informuotas šaltinis.
Stambulas
Stambulas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Gautas įspėjimas apie galimybę, kad užsakomieji skrydžiai į Turkijos oro uostus laikinai bus sustabdyti“, – Interfax teigė neįvardytas asmuo.

Tokius įspėjimus Rusijos avialinijos gavo iš Rusijos Federalinės oro transporto agentūros vadovo pavaduotojo. Anot šaltinių, agentūra tokį įspėjimą susiejo su „sudėtinga vidine politine situacija“ Turkijoje. Skrydžių bendrovėms, planuojančioms esamas užsakomųjų skrydžių maršrutus, rekomenduota imtis atitinkamų priemonių.

Rusijos Kelionių industrijos sąjungos atstovė Irina Tyurina teigė, kad užsakomųjų skrydžių sustabdymas į Turkiją reikštų, kad milijonai turistų, kurie jau sumokėjo už savo atostogas, gali likti be poilsio, rašo „russtd.com“.

„Kelionių organizatoriai rekomendacijas dėl užsakomųjų skrydžių priima kaip įspėjimą, o ne kaip nurodymą ar veiksmų planą“, – pranešė Kelionių organizatorių asociacija Rusijoje.

Balandžio 16 d. Turkijoje vyks parlamento rinkimai, kurių baigtis šiuo metu neprognozuojama. Baiminamasi, kad po nepavykusių pernykščių bandymų nuversti prezidentą Recepą Tayyipą Erdoganą , jo oponentai gali vėl mėginti sutrikdyti viešąją tvarką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius