-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos vilkikų srautas Klaipėdos uoste – stabilus

Danijos laivybos grupės DFDS valdoma Klaipėdos įmonė „DFDSSeaways“ tvirtina, kad Rusijos vilkikų srautas, laukiantis Tarptautinėje jūrų perkėloje yra stabilus. Dabar įmonė laukiančius maždaug 150 turėtų perkelti iki trečiadienio.
Asociatyvinė nuotr.: vilkikai.
Asociatyvinė nuotr.: vilkikai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Situacija dabar yra normali ir kontroliuojama. Dabar turime apie 150 vilkikų pačioje teritorijoje. Eilių prie terminalo nėra faktiškai ir viskas vyksta terminalo teritorijoje. Esančius automobilius turėtume aptarnauti iki trečiadienio“, – BNS sakė „DFDS Seaways“ atstovas spaudai Vaidas Klumbys.

Anot jo, ketvirtadienį perkėloje buvo 120 vilkikų, o jų padidėjimas yra tiesiogiai susijęs su tuo, kad „DFDS Seaways“ tą dieną vėl pradėjo rezervuoti norinčius persikelti vilkikus, kai prieš tai rezervaciją buvo sustabdžiusi dėl per didelio automobilių srauto.

Bendrovė praėjusį penktadienį apkeitė keltus vietomis Švedijos ir Vokietijos linijose, kad galėtų Vokietijos linijoje dirbti su didesniu keltu bei plaukioti 7 kartus per savaitę. prieš tai mažesnis keltas į Vokietiją plaukdavo 6 kartus per savaitę.

Rusijos vilkikų Klaipėdoje pradėjo daugėti dar vasario pradžioje, kai baigė galioti dvišaliai krovinių vežimo susitarimai tarp Lenkijos ir Rusijos. Tokiu būdu Rusijos vilkikai bando aplenkti Lenkiją ir keltais keliasi į Vokietiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius