Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ keleivių srautas augo mažiausiai per trejus metus

Airijos pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ keleivių srautas praėjusį mėnesį augo lėčiausiai per trejus metus, nes bendrovei teko atšaukti nemažai skrydžių.
Kauno oro uoste
Kauno oro uoste / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lapkritį Airijos aviakompanijos paslaugomis pasinaudojo 9,3 mln. žmonių – 6 proc. daugiau nei prieš metus tuo pačiu laikotarpiu. Tačiau prieaugis buvo mažiausias nuo 2014 metų spalio.

Palyginimui, spalį „Ryanair“ keleivių skaičius padidėjo 8 proc.

Į lapkričio mėnesio duomenis įtraukta ir pirmoji dalį iš viso 20 tūkst. skrydžių, kuriuos kompanija atšauks lapkričio-kovo mėnesiais.

Kaip žinoma, „Ryanair“ buvo priversta atšaukti daugybę skrydžių dėl to, kad pagal naujas kompanijos taisykles pilotai turėjo iki šių metų pabaigos išnaudoti sukauptas atostogas. Be to, skrydžių teko atšaukti dėl streikų, oro sąlygų ir kitų priežasčių.

Žiemos sezonu „Ryanair“ ketina naudoti 25 mažiau lėktuvų, o nuo ateinančių metų balandžio savo lėktuvų parką sumažins dar dešimčia lėktuvų, kas dar labiau paveiks augimo planus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius