-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių bendrovė stabdo skrydžius į Katarą

Jungtiniams Arabų Emyratams (JAE) ir dar dviems Persijos įlankos šalims paskelbus apie diplomatinių ryšių su Doha nutraukimą, Abu Dabio oro vežėja „Etihad Airways“ pirmadienį paskelbė ketinanti stabdyti skrydžius į Katarą.
Kataro sostinė Doha
Kataro sostinė Doha / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Skrydžiai Kataras

JAE, Saudo Arabijai ir Bahreinui pareiškus, kad šalys per 24 valandas sustabdys oro, sausumos ir jūrų susisiekimą su Kataru, „Etihad“ pranešė, kad skrydžiai bus nutraukti nuo antradienio.

Keturis skrydžius į Dohą ir atgal iki šiol kasdien siūliusi „Etihad“ pareiškė, kad ši priemonė galios „iki bus pranešta kitaip“.

Manoma, kad panašių priemonių imsis ir kiti šių trijų Persijos įlankos šalių oro vežėjai, įskaitant Dubajaus „Emirates“.

Kilus precedento neturinčiai regioninei krizei, Dohos atžvilgiu imtasi precedento neturinčių priemonių – be kita ko, Kataro piliečiams liepta per 14 dienų išvykti iš trijų Persijos įlankos šalių, o šių šalių piliečiams uždrausta keliauti į Katarą.

„Emirates“, „Etihad“ ir „Qatar Airways“ užėmus didelę tarpžemyninių skrydžių tarp Vakarų šalių ir Azijos bei Australazijos rinkos dalį, Dohos oro uostas, kaip ir Dubajaus bei Abu Dabio oro uostai, tapo svarbiu oro transporto centru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius