Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžius į Lietuvą pradės vykdyti Kazachstano oro bendrovė

Nuo gegužės mėnesio skrydžius iš tarptautinio Vilniaus oro uosto į Kazachstano sostinę Astaną pradės vykdyti Kazachstano oro bendrovė „SCAT Airlines“. 
Kilimo ir tūpimo tako atidarymas
Kilimo ir tūpimo tako atidarymas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilnius – pirmoji „SCAT Airlines“ kryptis Europos Sąjungoje. „SCAT Airlines“ lėktuvai iš Vilniaus į Astaną nuo gegužės 27 d. kils du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Skrydis, kurio trukmė 4.20 val., bus vykdomas „Boeing 737-700 LY-AZV“ 149 vietų orlaiviu. Bilietų prekyba oro linijų interneto puslapyje jau pradėta.

Per Astaną „SCAT Airlines“ keleiviai galės pasiekti ir kitus Kazachstano miestus: Almatą, Šymkentą, Aktobę bei susisiekti su Kinija.

1997 m. įkurta „SCAT Airlines“ yra viena didžiausių Kazachstano oro bendrovių, šiuo metu vykdanti skrydžius į aštuonias pasaulio šalis: Kiniją, Rusiją, Jungtinius Arabų Emyratus, Turkiją, Indiją, Gruziją, Azerbaidžaną ir Armėniją. Bendrovės lėktuvų parką sudaro 18 orlaivių – 12 „Boeing“ ir 6 „Bombardier“ lėktuvai, skrendantys daugiau nei 80 vidinių ir tarptautinių krypčių, kasmet atsirandant po 10 naujų.

Ateinantį pirmadienį „SCAT Airlines“ viceprezidentas Nikolaj Buriakov žada išsamiau pristatyti aviakompanijos planus Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius