Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų švenčių metu – daugiau „Air Lituanica“ skrydžių

Šventiniu laikotarpiu – nuo gruodžio 20 d. iki sausio 5 d. – „Air Lituanica“ didina skrydžių skaičių. Iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Londono ir Dublino oro uostus bus skraidinama trečdaliu dažniau nei planuota – vyks 64 reisai. Taip pat didinamas skrydžių skaičius į Miuncheną ir Amsterdamą. Iš viso keleiviams šventiniu laikotarpiu bus pasiūlyta per 7000 vietų skrydžiuose.
„Kalėdų Trobelė“ Dubline
„Kalėdų Trobelė“ Dubline / Organizatorių nuotr.

„Skrydžių skaičių į Jungtinės Karalystę ir Airija didiname atsižvelgdami į sumažėjusią kitų oro bendrovių skrydžių pasiūlą užsienyje gyvenantiems lietuviams“, – sako „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus. 

S.Bartkus priduria, jog esant prastam susisiekimui su Londonu ir Dublinu, "Air Lituanica" kasdien sulaukia daugybės prašymų parskraidinti namo Kalėdoms: „Dirbame atsižvelgdami į rinkos dėsnius, todėl ypač smagu, kai jie sutampa su galimybe suteikti džiaugsmo keliems tūkstančiams šeimų Lietuvoje.“

Be to, vis daugiau lietuvių ryžtasi šventes sutikti svetur – pas užsienyje gyvenančius draugus ar Alpių kalnuose. Dėl to „Air Lituanica“ pasiūlė papildomus reisus gruodžio 26-ąją į Amsterdamą, ir gruodžio 28-ąją – į Miuncheną. 

Į Angliją ir Airiją šventiniu laikotarpiu „Air Lituanica“ surengs 17 skrydžių iš Vilniaus ir 15 – iš Palangos. Anglijoje pasirinktas antras pagal dydį Londono Gatviko oro uostas, Airijoje – Dublino.

Keleiviai bus skraidinami „Small Planel Airlines” orlaiviais – 148 vietų „Boeing B737” ir 180 vietų „Airbus A320“ bei  „Air Lituanica“ orlaiviais – 76 vietų „Embraer 170“ ir 86 vietų „Embraer 175“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius