Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traukiniu iš Klaipėdos į Šilutę – jau nuo spalio

„Lietuvos geležinkeliai“ traukinio maršrutu sujungs Klaipėdą ir Šilutę. Pranešime žiniasklaidai nurodoma, kad nuo spalio 1 d. tarp miestų kursuos traukiniai, pakeliui stosiantys dar trijose tarpinėse stotelėse: Priekulėje, Vilkyčiuose ir Kukoruose.
Lietuvos geležinkeliai
Lietuvos geležinkeliai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Praėjusią žiemą vežėme keleivius į mažosios Lietuvos sostinę – Tilžę. Šis bandomasis važiavimas parodė, kad nemažai šilutiškių mielai į uostamiestį keliautų traukiniu“, – sako „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Iš Šilutės išvykus anksčiausiu traukiniu, Klaipėdą keleiviai pasieks 7.34 val., o iš Klaipėdos atgal išvyks 17.45 val.. Iš viso per dieną maršrutu Šilutė-Klaipėda ir atgal kursuos 5-6 traukiniai, tad patogų išvykimo/atvykimo laiką galės atrasti tiek dirbantys, tiek studijuojantys. Visa kelionė traukiniu iš Klaipėdos į Šilutę truks mažiau nei valandą. Kelionės bilietų kainos sieks nuo 2 iki 4 eurų, priklausomai nuo pasirinkto maršruto.

Klaipėda–Šilutė bus trečiasis naujas traukinių maršrutas šiemet. Nuo šių metų sausio „Lietuvos geležinkeliai“ keleivius iš Vilniaus veža į antrą didžiausią Latvijos miestą – Daugpilį, o nuo rugsėjo pabaigos pradės kursuoti keturias sostines sujungsiantis traukinys Kijevas-Minskas-Vilnius-Ryga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius