Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„TT-Line“ plečiasi: atsiras nauja keltų linija į Švediją iš Klaipėdos

Liubeko mieste Vokietijoje įsikūrusi keltų bendrovė „TT-Line“ savo maršrutų tinklą papildo dar viena kryptimi Švedijoje. 2023 m. balandžio pabaigoje pietryčių Švedijos Karlshamno uostas bus įtrauktas į „TT-Line“ keltų tvarkaraštį.
„TT-Line“ keltas „Marko Polo“ Klaipėdos uoste
„TT-Line“ keltas „Marko Polo“ Klaipėdos uoste / Bendrovės nuotr.

„TT-Line“ pasiūlys iki šešių išvykimų per savaitę iš Klaipėdos į Karlshamno uostą. Kelionė keltu iš Klaipėdos į Karlshamną truks apie 13 valandų.

„TT-Line“ keltų kompanijai pristačius jau antrą naujos statybos „Green Ship“ koncepcijos keltą, išaugo ir jos pervežimo pajėgumai. Tai leido
išplėsti maršrutų tinklą bei padidinti išvykimų skaičių ir į kitus uostus.

Bendrovės nuotr./Bendrovės „TT-Line“ maršrutai
Bendrovės nuotr./Bendrovės „TT-Line“ maršrutai

Dabar kompanija gali pasiūlyti daugiau lankstumo ne tik keleiviams, keliaujantiems iš Baltijos šalių į Skandinaviją, bet ir logistikos srities
klientams, sujungdama Karlshamną ne tik su Klaipėda, bet ir su Treleborgu pietinėje Švedijoje, ir toliau – su Travemiunde ir Rostoku Vokietijoje, bei Svinouisčiu Lenkijoje.

Keltų maršrutas tarp Klaipėdos ir Treleborgo – išlieka, Klaipėda-Karlshamnas keltų linija – papildanti kryptis, ypač aktuali keliaujantiems į centrinę ir pietrytinę Švediją.

„Įtraukdami Karlshamno uostą į savo maršrutų tinklą, mes ypač sustipriname eismą į ir iš Klaipėdos, bei savo klientams iš Baltijos šalių galime pasiūlyti patrauklesnį susisiekimą su centrine ir rytų Švedija“, -
sakė „TT-Line“ vykdomasis direktorius Hannesas Conzenas.

Keleiviai taip pat gali pasinaudoti persėdimo galimybe Treleborgo uoste, ne už ilgo tai galės padaryti ir Karlshamne, bei naudodamiesi jau esamomis „TT-Line“ maršrutų tinklo jungtimis į Vokietijos uostus:
Travemiundę ar Rostoką, keliauti iš Klaipėdos į Vokietiją ir atgal.

Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Klaipėdos uostas žiemą
Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr./Klaipėdos uostas žiemą

Šitaip „TT-Line“ stiprina eismą tarp Baltijos šalių, Skandinavijos ir Vokietijos. Karlshamno uostas pietrytinėje Blekingės provincijoje yra
vienas didžiausių Švedijos uostų ir patrauklus savo lokacija rytų ir vakarų eismui.

Klaipėdos uostas yra „TT-Line“ maršrutų tinklo dalis nuo 2018 m. ir jau penkerius metus „TT-Line“ fiksuoja šioje keltų linijoje keleivių ir krovinių srauto augimą.

Praėjusią savaitę sėkmingai buvo pradėtas eksploatuoti antrasis „TT-Line“ kompanijos „Green Ship“ koncepcijos, naujos statybos laivas – „Peter Pan“.

Išaugus transportavimo pajėgumams ir vis labiau aplinką tausojančiam laivynui, laivybos bendrovė džiaugiasi galėdama šiais metais švęsti dar vieną sėkmingai įveiktą svarbų etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius