Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Uber“ vilniečius vilios nemokamu vežimu į „Jamam“ akciją

Kasmet vykstanti pavasarinė nuolaidų akcija „Jamam“ prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ šiemet vyks gegužės 21 d., šeštadienį. Ta proga Vilniuje pirkėjai į „Jamam“ bus kviečiami atvykti nemokamai su „Uber“ automobiliais, rašoma „Akropolio“ pranešime spaudai.
„Jamam“ nuolaidų diena Vilniaus „Akropolyje“
„Jamam“ nuolaidų diena Vilniaus „Akropolyje“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Teigiama, kad visiems pirmą kartą „Uber“ pavežėjimo paslaugą išbandysiantiems vartotojams kelionei į „Jamam“ ir iš jos užteks suvesti specialų akcijos kodą JAMAMLT, kuris aktyvuos dvi, iki 10 eurų vertės, keliones į ir iš „Jamam“.

Į „Akropolius“ per „Jamam“ savo automobiliais atvykusiems pirkėjams laisvas vietas automobilių stovėjimo aikštelėse greičiau rasti padės eismo reguliuotojai.

Prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“ vyksta du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Paskaičiuota, kad pavasario „Jamam“ nuolaidų dieną „Akropoliuose“ apsiperka apie 7 proc. Lietuvos gyventojų – daugiau nei 200 000 žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius