Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Pranckietis su „Megos“ ir „Kauno energijos“ atstovais aptars kelių statybas

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis pirmadienį su Kauno prekybos centro „Mega“ ir „Kauno energijos“ atstovais aptars kelių statybas – dėl jų nesutariama su Automobilių kelių direkcija.
Spūstis dėl avarijos greitkelyje ties Kaunu
Spūstis greitkelyje ties Kaunu / Kur stovi policija Kaune nuotr.

Seimo vadovas susitiks su Kelių direkcijos laikinuoju vadovu Vitalijumi Andrejevu ir bendrovės „Baltic Shopping Centers“ atstovais Vytautu Danyla, Pauliumi Medzevičiumi ir Zenonu Meškausku bei įmonės „Kauno energija“ vadovu Rimantu Baku.

„Megos“ valdytoja, verslininko Augustino Rakausko netiesiogiai valdoma bendrovė „Baltic Shopping Centers“ yra kreipusis į teismą dėl Kelių direkcijos numatomos magistralinio kelio Vilnius–Klaipėda atkarpos Kaune rekonstrukcijos – prašoma uždrausti atlikti rekonstrukcijos projektavimo darbus.

Seimo Pirmininko padėjėjas Paulius Žeimys BNS sakė, kad V.Pranckietis su „Megos“ ir Kelių direkcijos atstovais bandys ieškoti problemos sprendimų būdų. Su „Kauno energijos“ vadovu Seimo pirmininkas aptars žiedinės sankryžos prie Akademijos miestelio Kauno rajone statybą.

„Kilo ginčas tarp „Kauno energijos“ ir Kelių direkcijos dėl to, kad po numatoma žiedine sankryža eina šilumos trasa ir „Kauno energija“, kuriai priklauso ta dalis žemės, paprašė, kad trasą perkeltų. Kelių direkcija sako, kad tai daug kainuos. Įstrigo remonto darbai, dabar kyla milžiniškos spūstys. Pasiūlymai dėl kompromiso jau yra vienoje ir kitoje pusėje, didelio konflikto nėra“, – teigė P.Žeimys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius