Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarą „airBaltic“ pradeda skrydžius į Bukareštą

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ birželio 3 d. keleiviams pasiūlys naują skrydžių kryptį: Ryga – Bukareštas. Naujuoju maršrutu bus organizuojami keturi skrydžiai per savaitę. Vykstantieji iš Bukarešto į Rygą galės patogiai pasiekti Rusiją, Skandinaviją ir Baltijos regioną.
„Airbaltic“ lėktuvas
„Airbaltic“ lėktuvas / Airbaltic.com nuotr.

„Naujoji skrydžių kryptis bus naudinga vykstantiems į Rygą ir Bukareštą verslo tikslais ar atostogauti. Svečiai iš Rygos oro uosto galės pasinaudoti daugybe tiesioginių skrydžių po Šiaurės Europą, – sako „airBaltic“ rinkodaros vadovas Kristofas Viatte. – Artėjantį vasaros sezoną netęsime skrydžių, sulaukusių mažesnės paklausos. Vietoj to, galime pasiūlyti naujų skrydžių krypčių.“

Nuo birželio 3 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Rumunijos sostinę Bukareštą skraidins antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais. Kelionė „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvu truks dvi valandas 55 minutes, o lėktuvo bilietas į abi puses kainuos nuo 618 litų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius